tiistai 4. joulukuuta 2012

Steppikengillä metsään


Tänä aamuna Ässä ei ollut yhtään innokas lähtemään lenkille. Ei missään nimessä, siellä on kylmä, tassuja palelee ja ruoka odottaa kotona. Lenkille oli kuitenkin päästävä, joten puin Ässälle viimevuonna ostetut ja ilmojen lauhtimisen takia käyttämättä jääneet steppikengät. Tossujen nimitys tulee niiden pitämästä steppaus-äänestä, mikä ei muuten ole Ässästä yhtään niin ratkiriemukasta kuin kanssaeläjistä. Koira-rukka olikin koko lenkin niin masentunut, ettei tosikaan. Se pysyi hihnan päässä minun takani edeten vain hihnan kiristyässä. Irtipäästyään se sentään liikkuin, mutta ravaaminen, laukkaaminen ja hyppiminen ei tullut kuuloonkaan. Tohvelit taisivat hieman myös lipsua, joten vapautin Ässän lopulta niiden kiinnityksistä. Silloin kirmailu jo maittoi, vaikka tassuja välillä nosteltiinkin. Sää oli todella kaunis, mutta kamera jäi ajankäytöllisistä syistä kotiin. Nauttikaamme siis kännykkakameran tuotoksista.

Irtokoiria tuli vastaan kaksi. Toisen bongasi Ässä, ja sen luo myös karkasi (kuten koirakin Ässän luo) ja rähisivät keskenään, ennenkuin pääsin väliin. Toisen minä näin ensin, ja sain Ässän palkattua oikeasta toiminnasta ja kaikki sujui mainosti. Kaivan nyt kuitenki varoilta sen sitruunapannan kaapista, jos tulee sitä vaativa tilanne.

 Varasin Ässälle tiistaiksi hierojan, sillä sen lihakset ovat taas kipeänä ilmeisesti lumen,pakkasen(?) ja liukkauden takia. Siitä tuo lenkkeilyhaluttomuuskin varmasti johtuu. Voi pientä polvivammaista. Tänään se varmasti piristyy, sillä lähdemme Saloon ylioppilasjuhlia viettämään!


Ei kommentteja: