tiistai 22. tammikuuta 2013

Ollaan vaan ja hengaillaan

Me ei olla nyt joulun jälkeen Ässän kanssa paljoa harrastettu. Koiratanssissa ollaan käyty perjantaisin, mutta sekin oli viimeviikolla peruttu. Kotona ollaan treenailtu kerran silloin toisen tällöin eli yleensä jotain pientä kivaa, kun juustosta sattuu jäämään kannikka jäljelle. Ollaan vaan lenkkeilty, hellitelty, leikitty ja makoiltu yhdessä. Se on tätä kotikoiran arkea, ja kylläpä kuulkaas kelpaa tällä hetkellä! Jotenkin niin nautinnollista vain olla ja nauttia arjesta ilman harrastuksissa juoksemisia ja jatkuvia tavoitteita. Voi vaan olla ja hengailla.


Nautinnollista arkea

Eivaan, kyllä se harrastaminenkin on mukavaa. Nyt vain hetken mennään vähän rauhallisemmin, keskitytään muihin juttuihin. Sitten voidaan taas jatkaa hyvällä draivilla ja innolla kohti uusia haasteita! Suuresti harrasteluista nauttiva Ässäkään ei ole näyttänyt pistäneen pahakseen tätä hölläilyä, vaan makoilee tyytyväisenä sohvalla kanssamme telkkaria töllötellessä.

Ässällä oli taas eilen hieronta, ja lämmin kauratyyny oli selvästi auttanut jumeihin! Selän vasemman puolen syvä jumi ei ollut niin paha, kuin mitä se on nyt ollut. Seuraava hierontakertakin otettiin vasta kahden viikon päähän. Pitää silti kalastella sitä osteopaattiaikaa..

1 kommentti:

Jannika kirjoitti...

Ihana Ässä rentoutuu :D Niin cockerimainen asento ja paikka.