torstai 10. heinäkuuta 2008

Sairastus

Nyt ei ole meiän puikula ihan kunnossa. Tänään lähin kolmelta jo kotoa, joten Ässä jäi kotiin iskän kanssa. Kun tulin sitten yheksältä kotiin, rupesin ihmettelemään miten Ässän maha voi olla noin valtaisa. Seuraava huomio oli jatkuva pissailu. Pissat tuli n. 5 minuutin välein. Lisäksi kakara oli sangen levoton (kokoajan hampailla kiinni jossain tai kuljeskeli ympäriinsä. Normaalisti alkaa viimestään kymmeneltä menemään nukkumaan). Kakat teki kuitenkin, ettei varmaan mikään tukos ole. Soitettiin sitten päivystävään, kun ei muuta keksitty. Sieltä sanottiin vaan, että menkää huomenna lääkäriin, ei ole mitään akuuttia.

Nyt poika onneksi nukkuu. Välillä herää ja vaihtaa nukkumapaikkaa. Maha näyttää tuntuvan hieman epämukavalta. Saa nähdä miten yö menee, toivottavasti ei tule oksentelua tai ripulointia..

Syitä pojan kuntoon on heitelty mm. allergia, tulehtunut suoli ja virtsatien tulehdus. Toivotaan nyt vain ettei tuo ole mitään vakavaa, ja syy selviää. Huomenna pitää laittaa herätys kahdeksaksi ja soitella lääkäreitä läpi, että minne pääsee. Päivittelen taas heti keretessäni, että miten asiat sutviintuu.

Ei kommentteja: