keskiviikko 24. joulukuuta 2008

Joulu on taas

Meillä on joulunvietto sujunut rattoisasti. Aamulla heitettiin pitkä lenkki Ässän kanssa, ja käytiin Timon siskolla moikkaamassa Timoa. Ässä sai vierailun ajan riekkua Timon siskontytön Iidan kanssa, joten kuluttipa riehumisenergiansa. Siitä sitten kierrettiin metsän läpi kotiin sopivasti ruoka-ajaksi. Syötiin maittavia jouluruokia, ja Ässäkin sai pikkaisen maksalaatikkoa ruokansa sekaan, sekä häntä varten jouluksi ostetun sillinpuolikkaan. Sen jälkeen käytiin hautausmaalla viemässä kynttilä, ja Ässä tuli mukaan harjoitellen samalla kätevästi takaluukussa matkustamista (yleensä on mennyt takapenkin jalkatilassa). Sitten jaettiin lahjat, jolloin Ässä sai oman lahjansa: pakasteluun. Se olikin ilmeisesti aivan mahtava lahja, sillä Ässä vietti sen kanssa aikaansa pari tuntia pihalla, ennenkuin otin sen talteen. Muutenhan tuo olisi varmaan ollut ulkona yömyöhään. :D

Mutta pitemmittä puheitta

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE
TOIVOTTAA ANNE, ÄSSÄ, MARSUKOLMIKKO SEKÄ KILLE JA PIKKUINEN!!


3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Myöhästyneet hyvän joulun toivotukset ja ajoissa olevat uuden vuoden toivottelut! Varmaan jossain vaiheessa ensi vuonna nähdäänkin, tervetuloa lenkille tänne metsikköön!

-Mia ja koiruudet

Anonyymi kirjoitti...

Saana-äippä vähemmän karvaisine ihmisineen lähettää Ässälle ja teille lämpimiä terveisiä ja tsemppiä tulevalle vuodelle. Käydään lukemassa blogia ahkerasti ja bongaillaan kuvia pojasta (kattellaan me marsuttimiakin).
Tupsahdellaan tänne taas :)))
Kuulumisiin!

Anne kirjoitti...

Hyvää uuttavuotta kaikille ja terkkuja vain sinnekkin Saanalle ja muille karvakorville! :)