torstai 11. joulukuuta 2008

Sammakkoa mä metsästän

Jee, taas on satanut lunta! Toivottavasti pysyy maassakin jonkinaikaa. Ässä ainakin oli ihan innoissaan lumesta, ja aamulenkin sijaan käytiinkin vain nurkalla vähän hajuja nuuhkimassa, ja riehuttiin loppuaika pihalla. Tuloksena oli Ässälle kasvaneet hienot lumikengät. :) Kävely näytti vasikan koikkelehdinnalta niillä paakuilla. Oli myös hauska seurata, kun Ässä löysi rusakon jäljet. Niitä oli suorastaan pakko seurata niin, että jokaiseen jälkeen piti erikseen työntää naama. Tehokasta jäljestystä!

Tiistaina päästiin Ässän kanssa metsästämään! Tutulta polulta poiketen mentiinkin niityn poikki metsälenkillä. Äkkiä kuulin ojan reunalta kurnutusta - sammakko! Ja tähän vuodenaikaan! Olin ihmeissäni, ja tietysti uteliaisuus voitti. Lähdin puskiin sammakon perään, mutta oli pimeää ja pelkäsin tallaavani herra sammakon. Lähetin Ässän puolestani puskiin, ja tämäpä nuuskutti sitten puskia ympäriinsä ihan innoissaan kuin paraskin metsästyskoira (:D). Kurnutus tosin lakkasi, enkä nähnyt sammakosta vilaustakaan missään vaiheessa. Ässäkään ei näyttänyt sammakkoa löytävän, ellei sitten epähuomiossa syönyt sitä. Mutta hauskaa oli rymytä puskissa!

Ja marsu-uutisia :) Varasin alustavasti valkoisen teddy-poikasen! Menen katsomaan poikasia seuraavana viikonloppuna, jolloin siis teen lopullisen valintani. Poikanen lähtee samantien mukaan. Hyvä niin, en pystyisikään pitämään näppejäni erossa pennusta, kun olen sen kerran nähnyt. Sen verran suloisia nuo marsupennut ovat :) Kovasti jännittää, miten isot hyväksyvät pienen. Veeti ainakin pomottaa minkä kerkeää, toivottavasti ei mene liiallisuuksiin. Alussa kaikki varmaan meneekin hyvin toisen ollessa pieni, se varttuminen enemmän huolettaa. No, sen näkee sitten, miten lähtee sujumaan.

Ei kommentteja: