tiistai 23. joulukuuta 2008

Kuusen koristelua ja Michael Jacksonia

Rakastan joulua! Ihanaa tehdä jouluvalmisteluja ja kuunnella joulumusaa. Tämän joulun musiikkina toimii Michael Jackson, koska sain kavereiltani toivomani kokoelmalevyn. Tanssimaanhan se pisti, ja Ässä katsoi mua kun hullua, kun porhalsin ympäri kämppää omien omituisten tanssikuvioideni tahdissa.

Tänään koristeltiin kuusta. Kuten arvata saattaa, Ässä oli ihan innoissaan toiminnasta ja hyöri ja pyöri jaloissa innokkaasti. Hienosti hän meitä auttoikin noutamalla pudenneita koristeita, joita oli ihanaa kuolasta limaisina ripustaa kuuseen kimaltelemaan. Poika myös yritti ennalta-arvattavasti ryöstää joulukuusen koristeita, mutta eiköhän pari "Ei":tä tehoa tähän.

Tänään kävin myös moikkaamassa kavereita lahjojen vaihdon merkeissä, ja otin Ässän mukaan. Todella hienosti oli Liisalla, kun ei kuseksinut lattioille. Ja Veijokaan ei kauheasti saanut kyytiä, oikeastaan se meni toiste päin. Ässä yltyikin haukkumaan läpsivälle Veijo-katille, mutta onneksi lopetti parista kiellosta, eikä Veijo siitä kauheasti piitannut. Lenkit Liisalle ja takaisin kävivätkin sitten päivien lenkeistä, ja Ässä olikin aika väsynyt vierailun jälkeen.

Marsulassa menee hyvin, pikkuinen vain rohkaistuu päivä päivältä! Tänään tultiin reippaasti ottamaan ruokaa kädestä, ja muutenkaan ei mua pahemmin pelätty, kun paikoillani istuskellen seurailin marsujen puuhia. Masi (jonka oikea nimi on muuten Marvel) tuli päivittäiselle tutustumisretkelle mun sängylleni tällä kertaa Veetin kanssa. Aikansahan Veeti purisi kakaralle, mutta sitten malttoivat salaattiakin mutustaa. Rupesipa Veeti pötköttämäänkin mun tyynyllä, kunnes piti taas hurista Masi-pojalle. Kuviakin tuli otettua, niitä koneelle myöhemmin. Kävin myös tänään ostamalla marsuille Altromin kasvatuspellettiä pikkupussin ja elatusta säkin. Siinäpä meni 70 e tuhkana ilmaan. Ja joulun kunniaksi saivat marsut kuusestamme oksan nakerreltavaksi aitaukseensa :) Hyvin tekee isompien keskuudessa ainakin kauppansa.

Ei kommentteja: