maanantai 15. joulukuuta 2008

Kohti Kiikalaa

Onpa ollut taas mukamas kiireinen viikonloppu, kun en ole päivittelemään päässyt. Kuvia ja juttuja kun taas olisi kerrottavana ja näytettävänä!

Perjantaina suunnattiin Kian, Fridan ja Ässän kanssa Kiikalaan kyläilemään Mian (kts. Blogi) luokse kyläilemään. Jo autoon ahtautumen oli oma taitolajinsa, varsinkin kun ihmismäärä lisääntyi matkan aikana, eikä takakonttikaan toiminut. Lisäksi pelkääjän paikalla oli vielä ajo-opetuksesta jäänyt jarru, jota Frida edessä ollessaan ei onneksi töytäissyt. Ässä ainakin näytti viihtyvän hyvin takapenkillä takaisintulomatkalla Kian veljen vieressä. :)

Mutta itse vierailuun! Käytiin metsässä, jossa koirat saivat juosta keskenään ja riekkua. Mian mukana tuli sileäkarvainen noutaja Doris (oli muuten aivan ihana tapaus, oikea pusukone! :)), joten saipa Ässä taas harjoitella isompien kanssa olemista. Ässä kun kauheasti jännittää isopia koiria. Pyllyä on kyllä kiva haistella, jos toinen on rauhaksiin, mutta heti toisen tehdessä tuttavuutta vähänkin innokkaammin vetäytyy Ässä tilanteesta. Fridalla ei kylläkään tälläisiä ongelmia näyttänyt olevan, vaan se paineli Doriksen perässä ojasta ojaan riemukkaasti :D Tapasimme myös Mian muut koirat eli Divan (Doriksen sisko), Neron ja Pimun. Kiitokset vielä hyvästä lenkkiseurasta ja kestityksestä!

Kuvat ovat eiliseltä mettälenkiltä, jotka Timo nappasi taidokkaasti hienolla kamerallaan. Mahtavia kuvia, raahaan sen useamminkin mukaan, niin ihmisten ei tarvitse katsoa minun surkeita kakkakameralla otettuja räpsyjäni :) Pitäisiköhän minunkin hankkia oikein pro kamera?

Naamoista kaunein (pitäis vaan parta saksia :)

Ja ilmavaraa jäi ainakin metri :)

Riekkumista heinätukon perässä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikäköhän kamera mahtaa olla kyseessä, on meinaan niin upeita kuvia? Todella mahtavan näkönen koira sulla! :)

Anne kirjoitti...

Canon eos 400D eli digijärkkäri kyseessä :) Kamera on kyllä täyttänyt ihan hyvin mun tarpeeni. Ostin sen käytettynä niin ei edes maksanut kauhean suuria summia. Mulla on vielä kaksi eri putkea siihen, toinen ihan "perus" ja toinen pitkä putki, jolla saa kauempaa tarkkoja kuvia. Niiden teknisiä tietoja en kyllä muista tähän hätään.. Nämä oli kai otettu ihan perusputkella, en ole näitä itse räpsinyt.