maanantai 6. helmikuuta 2012

Takaisin raakaan

Ja raakaan siirryttiin vihdoin takaisin. Mukavasti juuri tuossa muuton keskellä, kun pakastinkin meni rikki :) Nappulat loppuivat kesken, niin tuli pakkotilanne eteen. Lihaan oltiin kyllä totuteltu etukäteen, ja hyvin Ässän maha muutoksen kestikin.

Aloiteltiin kalkkunan lihalla ja luilla, mutta nyt ollaan saatu ruokavalioon jo mukaan sisäelimet, sika, nauta ja lohi, huomenna mukaan tulee hevonen. Jaottelen ruoat valmiiksi ruoka-annoksiksi pakastimeen, kun tuo kuitenkin syö niin vähäisen lihamäärän päivässä. Luiden erottelu oli yhtä vaivatonta kuin ennenkin, lihojenkin jaottelu suht meneväistä, mutta kasvissoseen tekeminen ärsyttää. Nyt en ole edes tehnyt siitä kuin puolet, ja puolet ostanut valmispötkönä, joten homma on helpompaa kuin aikaisemmin. Olen myös ajatellut kokeilla, mitä Ässän maha tuumailee puurosta.

Ruokavalion myötä Ässän nälkä on kasvanut (jos se on mahdollista) ja kakka pienentynyt. Nämä nyt olivatkin odotettavissa, mutta huomasinpa yhden jännän oireen! Ässällä pissasuihku on aina ollut sellainen liritys, jos nostaa joskus harvoin koipea niin lorottaa melkein kintulleen. Nyt suihku on välillä hirveän voimakas, ja eräänä päivänä kyykky-pissatessaan Ässä lurautti itseään etukintuille! Kummallista, mutta tämä ei voi olla kuin hyvä asita. Ehkäpä virtsateistä on poistunut sakkaa tai jotain? Syytä en tiedä, mutta perin kummallista tämä on.

Ei kommentteja: