maanantai 26. marraskuuta 2012

My name is Bond. James Bond.

Tässä maanantai-illan ratoksi Bondia katsoessani voisinkin kirjoitella taas pitkästä aikaa koiratanssijuttuja. Meidän koiratanssibiisi on nyt valittu ja kuten teema jo viittaakin se on James Bond tunnari Mobyn versiona. Valinta ei ollut mikään helppo, mutta kaikkien vaiheiden jälkeen päädyin kyseiseen biisiin. Ei ehkä odotettavin biisi minulle ja Ässälle, mutta Moby ja Bond fanina tykkään biisistä ja se osuu hyvin Ässänkin liikkeisiin.Pitää vaan lyhennellä biisiä, nyt se kestää kokonaisuudessaan huikeat 3 ja puoli minuuttia.

Meillä oli tehtävänä valita kotona sopivan kuuloisia biisejä muutama, ja sitten tanssitunnilla kuunneltiin biisejä ja annettiin muille palautetta. Mulla oli mukana Abban Take a Change on me, Maroon 5 Moves like jagger ja Mobyn James Bond theme. Abba oli ennakkosuosikkini ja olin jo ottamassa sitä. Se ei kuitenkaan ollutkaan sopiva, ei sopinut Ässän liikkeisiin jne. Suosituin taisi olla Moves like Jagger, mutta Bondikin oli ihan ok. Päädyin sitten Bondiin, sillä Moves like Jagger olisi biisinä vaatinut multa enemmän heittäytymistä ja bailausta. Halusin kuitenkin ensimmäiseksi biisiksi helpomman, jolloin kauheassa jännityksessä kamppaillessani agenttimainen jäykkyys on helpompi istuva.

Viimekertaisella tanssitunnilla suunniteltiin koreografioita liikkeisiin kahdessa porukassa. Niimpä sainkin ohjaajan ja treenikaverin suurella avustuksella (huomaa, että heillä oli tanssista kokemusta, kun ideoita tuli hurjaa tahtia liukuhihnalta) koreografiat ensimmäiseen puoliminuuttiseen. Meidän olisi tarkoitus esittää tanssiryhmän pikkujouluissa jo osa tanssista joten yritän nyt saada tuon puoliminuuttisen valmiiksi siihen mennesä. Pari uutta temppua pitää opetella ja muutenkin homma vaatii paljon paljon treenailua. Tanssiin tulee tällä hetkellä yksi paljon tilaa vaativa homma, jota on vähän vaikea treenailla täällä ahtaassa olohuoneessa. Mutta on ihanaa, kun meillä on nyt musiikki ja voidaan alkaa tekemään ohjelmaa!

Paljon olisi kirjoiteltavaa mm. Ässän riehumisesta treenitilanteessa, vapaanaolosta, irtokoirista.. Ehkä sitten, kun nämä tuhottomat koulukiireet helpottavat. No, joululomalla viimeistään. Tokotreenitkin ovat jääneet ihan rästiin, mutta sitävastoin lenkkeily on ollut ihanaa vastapainoa kirjoitteluun. Tulisi vain jo ne pakkaset takaisin..


 

Ei kommentteja: