sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Ei kiirettä kisoihinNyt on ollut koiratanssin suhteen taas suurta myötätuulta havaittavissa, sillä perjantain treenit oli aikas kivat ja lisäksi olin eilen seuraamassa koiratanssikisoja. Paljon on vielä matkaa kisa-areenoille, ja olen päättänytkin olla pitämättä hirveää kiirettä sinne ja mennä omassa rauhassa ottamatta turhia paineita. Sitten mennään, kun ollaan valmiita. Vaikka hienojen ohjelmien näkeminen herätteli omaa innostusta, tuntui se oma kisaaminen vielä kovin kaukaiselta ajatukselta. Treeniä treeniä treeniä, niin ehkäpä mekin joskus uskaltaudutaan!

Perjantaina treenattiinkin sopivasti ohjelmien aloitusta. Se on kyllä ehdottoman hyödyllinen treenikohde ainakin meille, sillä Ässä on nyt oppinut yhdistämään kehään menemisen epämukavan jännitteen alkuun, ja nousee herkästi aloitusasennosta. Tätä treeniä lisää meille, niin saadaan sitä varmuutta aloituksiin.

Lenkkimaisemat ovat olleet nyt valtaisan upeat pakkasen ja lumen ansiosta, ja vihdoin jäällekkin pääsee spurttailemaan. Eilen Ässä halusi oikoa kotiin, kun pakkasta oli vähän enempi lenkille mentäessä. Se on nyt myös haukkunut koirille ja pihallamme ihmisille, joten katsotaan miltä huominen hieronta näyttää.
Olen nyt potenut kuvattaessa ongelmaa tuon valkotasapainon kanssa. Olen yrittänyt itse kikkailla sen kanssa, mutta silloin osasta kuvista tulee helposti liian sinisiä. Pitänee vain suosiolla siirtyä automaattiseen valkotasapainon määritykseen, niin ei tarvitsisi niin paljon koneella yrittää kikkailla noiden kuvan "valkaisemisien" kanssa. Alkaa muuten kuvat näyttämään helposti vaikka jopa violeteilta.. Myös valkoisen koiran kuvaaminen talvimaastossa jättää osan kuvista helposti liian tummaksi. Tällaista jatkuvaa opettelua tämä kameran käyttö, näköjään.

Ei kommentteja: