sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Makkaranpaistoa

Tämän päivän ohjelmassa oli suuntaaminen Kirskaanniemelle makkaranpaistohommiin. Reissussa aika vierähti nopeasti nuotiota viritellessä ja makkaraa paistellessa. Onneksi meillä oli seuraa mukana, joten Ässäkin pääsi jäälle päästelemään pitkästä aikaa Ada-cockerin kanssa. Kyllä oli meno sen mukaista, sillä Ässä ei montaa hetkeä tainnut hiljaa olla juostessaan haukkulaukkaa Adan kanssa korvat liehuen.


Koska retkellä viihdyttiin hyvän aikaa ja allekirjoittanut jätti fiksusti toppahousut kotiin, on kotona viihdytty nyt viltin alla. Reissu sisälsi paljon odottelua Ässällekkin, sillä irti en sitä uskaltanu nuotiopaikalla pitää runsaasta trafiikista johtuen. Taisi sekin vähän palella loimituksesta huolimatta, joten suurimman osan ajasta se sai istua nuotion ääressä sylissäni. Puolikas paistettua makkaraa kruunasi koko reissun, ja taisipa Ville lipsauttaa sille vähän ylimääräistäkin..







Kamera oli jostain syystä vähän haluton reissulla, ja esimerkiksi tarkennuksen kanssa oli pienoisi ongelmia. Yrittäessäni tarkentaa koiraan kameran piti ensin tarkennella jonnekkin kaukaisuuteen, ennenkuin heräsi katselemaan oikeaa kohdetta. Toivottavasti ei tule tavaksi..

Viikonloppuna on puuhailtu myös monenlaista muuta. Perjantaina oli koiratanssitreenit ja lauantaina oltiin koko päivä kyläilemässä Ässä mukana. Treeneistä ei ole erityisempää kirjoitettavaa, treenattiin jo opeteltua ensimmäistä 30 sekunttia meidän biisistä. Jonkin verran olin itse pihalla ohjelmasta, pitäisi ilmeisesti tehdä kuivaharjoittelua ilman koiraa. Myös käskytys on välillä auttamatta liian myöhässä ja saisin keskittyä paremmin ohjaamiseen. Ässä kyllä jaksoi hienosti pitää kontaktia eikä muutenkaan väsähtänyt, vaikka vedettiin pätkä useampaan kertaan kokonaan ja hiottiin vielä alkuakin. Eli omaa osaamista treenailemaan! Sain myös vinkin hyvästä musiikin muokkausohjelmasta, sillä nykyisen kanssa on ollut ongelmia. Ehkä vihdoin saisin muokattua ohjelmamme musiikin valmiiksi, jolloin saisin suunniteltua jatkoa alulle! Alkua on treenattu jo ihan tarpeeksi, joten on jo korkea aika siirtyä eteenpäin.

Ei kommentteja: