tiistai 9. syyskuuta 2008

HiekkakuoppaHurjastelu

Oltiin käppäilemässä taas mettässä eilen, ja tehtiin löytö! Olen kuullut puhuttavan valhojan hiekkakuopasta, mutta mulla ei ole ollut aavistustakaan, missä se sijaitsee. No, eilen se sitten sattumalta tuli vastaan!

Ässä oli tietty ihan innoissaan ja juoksi mäkiä ylös-alas, ja täytyy myöntää, että innostuin itsekkin siellä hyppelemään. Oli hauskaa, ja kyllä väsytti sen riekkumisen jälkeen. Uudestaan sinne! Timo oli mukana, ja hän niitä kuviakin napsi (jälleen. On unohtunut maininta muutamista aiemmasta kuvasarjoista).

Mutta nyt kuvasiin!



Hiekkakuoppalöytö!



Ässä hurjastelee

Tänään on satanut koko päivän! Aamulla jätin lenkin väliin, ja ajattelen et teen sitten pidemmän koulun jälkeen. Koulun jälkeen sato yhä. Ja Ässän kanssa on niin herkkua mennä tonne sateeseen, ku se ei ensin halua liikkua oikee mihinkään, ja sitkun käännytään kotiin, niin kiskotaan joka suuntaan miten sattuun. Selkeestikkään halua olla ulkona sateessa. Onneksi olin menossa Timolle, niin sain otettua Ässän messiin. Saa nyt riehuttua kaikki ylimääräiset energiat Tessun kanssa.

Ei kommentteja: