keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Pistetään läski dieetille.

Hähähää Ässä on joutunut dieetille. Ja mäkun aina julistin kaikille, että mun koirasta ei sitten tule läskiä, mutta niinpä vaan pääs käymään. Salakavalasti, itse en edes tajunnut sitä, ennenkun eläinlääkäri huomautti asiasta! Nytpä siis väheni Ässän annokset ja pojan paino joutuu tarkkailun alaiseksi. Kyllä se tästä vielä laihtuu!

Muitakin uutisia sieltä lääkäriltä. Hän totesi Ässällä olevan patella luksaatio, vaatinee ehkä leikkauksen jossain vaiheessa. Mutta toinen palli on laskeutunut! Sitä toista odotellessa..

Kyllä tuntuu nyt luonto hyppivän joka nurkan takaa silmille. Eilen törmättiin lenkillä hiireen! Oli jo hämärää, kun lenkki meni myöhäseksi ylppäreihin luvun takia. Siellä se päästäinen vipelteli ja Ässä ei ees mokomaa tajunnu, minä sen hiiren perässä sitten juoksin ja hihkuin. Ennen simmoseen en ole törmänny, yleensä ne älyää ihmisiä varoa. Tänään törmättiin myös rusakkoon ja oravaan. Orava meni jälleen ihan ohi Ässältä, kun se vaan juoksee hajujensa perässä, mutta rusakon seki tajus. Oli aivan valtaisan kokoinen muuten, isompi ku Ässä! Poika ihan jähmettyikin sen nähdessää, mutta olis menny kyllä perää, jos olis päässy. Kivaa täällä luonnon keskellä asua.

Pari kuvasta vielä. Tällä kertaa olin itse kuvaajana!



"Emmää jaksa ny"

Ei kommentteja: