torstai 2. lokakuuta 2008

Koiranilma ei Ässää miellytä

Hypärit parhaillaan menossa, ja pitäis aikaa saada jotenkin kulutettua. Joten tulin sitten tänne horisemaan.

Iskälle kävi eilen kiva kommellus. Hän haki mut Lauralta autollaan. Autossa ihmettelin, miksi siellä haisee koirankakka. Selvisi, että isä takapihan läpi käveltyään oli kantanut mukanaan kivan pikku yllärin autoonsa. Siinä kuluikin koko loppu ilta autoa hinkatessa ja kirotessa.

Parina viimepäivänä Ässä ei ole kylläkään kakannut takapihalle, vaan olkkarin lattialle. Syynä tähän on pojan hienohelmaisuus sadetta kohtaan. Yleensä aamulla herättyäni päästän pojan takapihalle asioilleen. Sitten käyn suihkussa ja syön ja vasta sitten lähden hänen kanssaan aamukävelylle. Mutta Ässä ei jaksa odottaa siihen asti, eikä takapihallakaan ole kiva kykkiä sateessa ja märässä. Tuloksena on Annelle lisää korjattavaa aaamuisin. Pitänee mennä Ässän kanssa sinne takapihalle sateeseen seisomaan yökkäreissä, ehkä tuo sitten saa jotain aikaankin. Hölmö. :)

Laura tulee nyt tänään sitten kylään sen Windy-koiransa kanssa. Jännittää, miten menee. Viimeksi kun Windy pelkäsi tosiaan Ässää. Pidetään peukkuja, että Windy tosiaan on rohkaistunut tarpeeksi. Ajattelin kyllä väsyttää Ässää ennen Windyn tapaamista, ettei se sitten ihan hulluna riehu ja pelota toista. Eli luvassa hieman tavallista pidempi lenkki, ja ruoka ennen Windyn saapumista. Metsälenkki tietysti uuvuttaisi hyvin, mutta sinne ei viitsi tälläisellä ilmalla lähteä kuraamaan itseään. Ja siellä poluilla kun tuppaa niitä lammikoita olemaan.

Jännittää! Toivottavasti Windy suhtautuu hyvin, ja innostuisi vähän leikkimäänkin! Pitää ottaa kamera taas esiin ja räpsiä heidän kohtaamisestaan kuvasia. Toivottavasti jo tänä iltana pääsen lisäilemään tänne kuvia ja ehkä vähän tekstiäkin (jos jaksan). Nykyisin kun koneella oloaikaa syö tehokkaasti uusin hankkimani peli.. ehköh.

Ainiin! Punnitsin Ässän taas tänään aamulla, ja hän painaa yhä 9.2 kg! Hän on siis laihtunut, jos otetaan huomioon, että kasvun pitäisi tuoda lisää painoa. Vielä on kyllä ylimääräistä.

Ei kommentteja: