maanantai 29. kesäkuuta 2009

Ruohoa nam nam

Ässän siirtyminen raakaruonkintaan on sujunut aika kivuttomasti, sillä maha ei mennyt löysälle ollenkaan. Ässä syö ruoat hyvällä ruokahalulla ja kakkaa tulee vähemmän. Pöperö pistää kuitenkin pojan mahan ilmeisesti vähän myllertämään, sillä Ässä syö ruohoa ja puklailee aina välillä, usein aamusta. Ehkäpä uusi ruoka-aines luu pistää pojan mahan vähän myllertämään, tai sitten tämä on niitä "puhdistusreaktioita", jolla koira yrittää päästä eroon elimistöön kertyneistä aineista. Puklauksen mukana ei kuitenkaan tule ikinä ruokaa, vaan vain vaahtoa ja ruohonkorsia. Mutta eiköhän tämä tästä ala luistamaan!

Nyt on taas niin kauheat helteet, ettei ole tosikaan. Olemme nyt ajaneet parina päivänä kavereiden ja Ässän kanssa Pertteliin uimaan ja uittamaan koiraa. Kyllähän se aikaa vie, mutta mitäs se tässä lomalla ollessa haittaa. Ei tuolla oikein jaksa lenkkeilläkkään kun vasta illalla, kun kuumuus ei pukkaa päälle. Koirakin on ihan naatti, jossei välillä pääse kastautumaan. Kastautumisen jälkeen virtaa sitten riittääkiin riehumiseen ja riekkumiseen, kunnes turkki taas kuivahtaa..

3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Heips!
Hienoa, että uusi ruokinta sopii! Tuota puklailua on pakko kommentoida sen verran,että se johtuu varmasti tyhjästä vatsasta. Pelkkä vaahto on merkki siitä. Illalla voisi antaa suuremman satsin ruokaa, niin olisi enemmän mitä sulatella sitten yön aikana ennen aamuruokaa. Uskoisin, että tämä, tai välipalat auttavat sekä ruohonsyöntiin että vaahdon oksenteluun. ;)

Tanja kirjoitti...

Moikka!
Eksyin pitkästä aikaa lueskelemaan teidä kuulumisia :)
Valokuva-albumissa vierähtikin isompi tovi! Voi noita marsuja <3 Melkein tuli ikävä omia kuikuttajia...
Hyvää kesää ja kivoja treenejä toivotellen!
Tanja ja mustavalkoiset tytöt

iidaer kirjoitti...

Me Wandalle annetaan myös pääoasin raakaa ruokaa, ja välillä tulee just noita vaahto-oksennuksia, välillä on myös korsia mukana :D