maanantai 1. kesäkuuta 2009

Viikonlopun kesäriennot

Viikonloppu on ollut yhtä hellettä, ja Ässän kanssa ulkoilu on ollut lähinnä pulikoimista järvissä, lammissa ja ojissa. Perjantaina oli kaunis sää, joten ulkoilutin Ässän lisäksi myös kameraa. Lenkkimme venyi venymistään, kun jäin kyykkimään ties minne kuvia räpsimään. Ässää ei vauhdittomuus kesäkuumalla haitannut, vaan se rauhaisasti seuraili hajuja ja tonki ojia. Lenkkimme ei ollut mitenkään erityisen pitkä, vaikka kesto olikin normaaliin lenkkiin melkein kaksinkertainen. No, sainpahan pari nättiä kuvaa Ässästä voikukkapellon keskellä!

Kukkaiskoira

Lauantaina oli ylioppilasjuhlat, josta Ässäkin osasi ottaa ilon irti. Vierailta sai kivasti kerättyä silityksiä ja vähän kakun murusiakin. Timon perheen saapuessa Timon siskon tyttö Iida (9v) leikki ja puuhaili Ässän kanssa vierailun ajan, joten Ässä oli aika väsähtänyt vieraiden lähdettyä.

Sunnuntaina oli sitten cockeritreffit! Menimme uittamaan koiriamme Salaisten hiekkakuopille, mikä piristikin kuumuudessa läkähtyviä koiria huomattavasti. Paikalla oli minun ja Ässän lisäksi kaksi nuorta cockerityttöä (Notte ja Monna) ja kaksi cockeripoikaa (Sulo ja Veeti) sekä heidän kaksi omistajaansa. Menoa ja meininkiä riitti, kun viisikko porhalsi ja polskutti ympäriinsä. Kaikenlaista porukka puuhailikin keskenään, mutta vielä Ässä ei ihan antautunut kunnon jahti-leikkiin parista yrityksestä huolimatta. Porukka kuitenkin spurttaili iloisesti keskenään ja porski innoissaan keppien perään. Aika kului iloisesti koirista ja vähän muustakin jutellessa, kiitokset vain Kristiinalle ja Riikalle kivasta päivästä! Toivottavasti päästään pian uudelleenkin :) Kuvia päivästä albumista.


Porskuttelua..


ja säntäilyä!

Ei kommentteja: