maanantai 27. heinäkuuta 2009

Treenitauko on vihdoin ohi!

Ohhoh, viimekirjoutus kerrasta onkin taas aikaa! Kiirus on ollut kova, kun on ollut menoa ja meininkiä, ja Tampereen kämppääkin on pitänyt käydä maalailemassa. Treenitaukokin on vihdoin ohi, joten vihdoin on siltäkin rintamalta jotain kirjoiteltavaa.

Ensimmäiseksi voisin kertoilla tekemästämme Mikkelireissusta. Kävimme siis taas mummolan mökillä, ja Ässä oli tottakai mukana. Ässä oli hyvin innoissaan, kun se sai mennä ja tulla miten tykkäsi. Aamuisin se aina teki itse lenkkiä ulkosalla, kun se jäljesti kissan yöllä kulkemia jälkiä. Päivät sujuivat yleensä uiden ja saunoen, jolloin Ässä riehui taas vapaana ulkona uiden ja paikkoja tutkiskellen. Saunaankin se tuli useasti, vaikkei kauaa koskaan viihtynytkään. Sain Ässän myös vihdoin ja viimein hyppäämään laiturilta pitkän suostuttelun jälkeen, mutta toista kertaa se ei varmaan enää hyppääkkään.. Pulahtaessaan Ässän toinen takajalka jäi tikkaiden väliin, ja se ulvahti. Eli se siitä. Uimaan se tuli siis joko kauempaa rannasta tai rantakivien päältä tullen. Mutta pääasia, että pääsi uimaan :)

Voihan pyllykkä, yli puolet mun ottamista Mikkelikuvista katos jonnekkin siirron aikana, kun laite temppuili jotain! Voihan kökkö! Ja tietysti siinä meni juuri ne parhaimmat.. Tässä nyt pari kuvaa, mutta eipä tule albumiin laitettua kuvia ollenkaan, kun tässä ei ole kuin joitain hyviä kuvia.

Mökkipallon pyydystystä iltahämärissä. Ässä on aivan rakastunut tuohon :)


Omatekoinen kulkupeli, jolla Ässäkin tykkäsi reissata.

Hakutreenejä meillä on ollut nyt kaksin kappalein. Ensimmäisellä kerralla otin vain kaksi ukkoa, mutta enemmänkin olisi voinut laittaa, sillä Ässällä oli aivan mahtavasti intoa tauon jäljiltä! Eilen sitten pistinkin sille neljä ukkoa, jotka se sai itse etsiä tullen kanssa ilman apuja. Ilmaisut sujuivat oikein kivasti kahdella ensimmäisellä ukolla, mutta kahdella viimeisellä se haukkui vain joitain yksittäisiä haukkuja. Töitä se kuitenkin teki aktiivisesti jokaisella ukolla, ja intoa riitti viimeiselläkin, vaikka sen poimiminen olikin vähän haastavampaa. Lisäksi kahdella ensimmäisellä ukolla haukku oli todella hyvää. Treenit olivat mielestäni Ässälle rankat, mutta hyvin se näytti niistä silti suoriutuvan. Olen oikein ylpeä pienestä Ässäläisestäni :)

Nyt ajattelin myös ruveta treenaamaan sitä tottista enemmän, sillä se on jäänyt ihan kokonaan vähäksi aikaa. Pitäisi vain asettaa tavoitteita, että treenaaminen olisi itselleni mielekkäämpää ja suunnitelmallisempaa. Ennen se on ollut vain satunnaisina kertoina tehtyjä satunnaisia juttuja, joten nyt tähän treenaamiseen tarvittaisiin joku järki. :D

Ei kommentteja: