maanantai 25. tammikuuta 2010

Hakoteillä (edelleen..)

Keskiviikkona käytiin Ässän kanssa siellä eläinlääkärillä, mutta tulokset jäi näköjään tänne kirjoittamatta.. No, onhan tässä kiirettä pitänyt taas, ja tulokset olivatkin ihan olemattomat. Menimme siis eläinlääkärille, jossa ell. (eri kuin viimeksi) haastatteli mua Ässän vaivoista. Sen jälkeen totesi varjoainekuvauksen täysin hyödyttömäksi, koska Ässällä ei voi olla sillä todettavaa vaivaa. Nämä samat asiat kerroin kyllä viimeksikin.. Noh, Ässältä otettiin sitten ultra (taas), ja katsottiin samat jutut kuin viimekerrallakin, mutta varmuudeksi tsekattiin vielä munuaisetkin. Kaikki oli ok. Ell. olisi ottanut Ässältä neulalla pissanäytteen (se otettiin viimeksikin, mutta siitä ei katsottu jotain sakkajuttua tms), mutta Ässän rakko oli liian tyhjä. Joudun siis varaamaan vielä uuden ajan pissanäytteen ottoon. Eläinlääkärin mukaan Ässällä on nyt siis jompikumpi seuraavasta: hermostollinen vika pissan pidätyksessä, jolloin rakko ei tyhjene aina kokonaan tai sitten joku todella sitkeä bakteeri.

Mulla näköjään jäi tuo viimetiistain treeni kirjaamatta ylös. No, voisin lyhyesti kirjata mitä tehtiin. Ässälle pistettiin kolme ukkoa, ja tarkoitusena oli, että maalimies toisi Ässän mun luokse, kun se kerran alkoi liiaksi kuikuilemaan mun tuloani. Ässä ei kuikuillut kertaakaan maalimiehillä mun tuloani, josta olen kyllä iloinen :) Haukut meni hienosti, niitä tehtiin vaihteleva määrä. Mentiin Ässän kanssa taas hihnatta hallitusti hakupaikalle, ja sekin sujui hyvin. Treeni meni siis kokonaisuudessaan ihan hyvin, eikä mieleeni jäänyt kaihertamaan oikein mitään. Perustreeni. Nyt en vain oikein tiedä, että mihin keskityn seuraavaksi treenaamisessa.

Tottisteltu ollaan jonkun verran, enemmänkin oltaisiin voitu. Huomenna on ensimmäinen porukkatreeni, ehkä sieltä saan enemmän ideaa ja varmuutta siitä, miten etenen tuon Ässän kanssa. Into on nyt ihan hyvä, vaikka liikkeitä ollaan tehty lähinnä namilla, koska se sujuu helpommin. Ässä tykkää hirveästi lelustakin, mutta jotenkin se ei osaa tehdä niitä pyydettyjä juttuja lelulla, kun vain kyttää lelua, on huolimaton ja tarjoaa usein myös haukkua. Ei varmaan vaan ole vielä tajunnut liikkeiden tekoa lelulla. Namikin kyllä toimii tosi hyvin, että periaatteessa voisin tottistella namillakin vetäen sitten välitaukoriehuntaa lelulla, sillä sekin on pelittänyt hyvin. Siinä on saanut sopivasti nostettua intoa lelulla, mutta Ässä on pysynyt tarkkaavaisempana namipalkalla. Että ehkäpä namilla ainakin toistaiseksi.

Tottistelussa ärsyttä se, että tunnen kokoajan jääväni junnaamaan johonkin kohtaan, niinkuin nyttenkin. Sittenkun olen päässyt yhteen tavoitteeseeni, niin en oikein osaa asettaa seuraavaa. Joo, BH-koe on tavoitteena, mutta se on vähän liian suurpiirteinen ja kaukana. Eli nyt pitäisi kekata tavoite tai mielellään parikin, johon sitten voisin puskea. Nyt tuntuu, että vain harhailen tehden vähän kaikkea päämäärättömästi. No, ehkäpä huomenna saan varmaan selkiytettyä omaa päätäni tämän tottistelun kanssa..'

Aloin nyt syöttämään Ässälle sitä Orijenia. Tällä hetkellä mennään linjalla puolet sitä puolet kalkkunaa. Vaihdoksen seurauksena ovat tulleet runsaat piereskelyt sekä hieman löysähkä uloste. Vähän jo kaipaan raakaruokaa..

Ei kommentteja: