perjantai 8. tammikuuta 2010

Uusi asukas!

6.1. eli keskiviikkona meille muutti Iidalta uusi marsulapsi Momo elämäämme sulostuttamaan. Momo muutti kastroidun Masin kaveriksi Väinön naapuriin. Tyttö on aikamoinen meniä, sillä se karkasi jo kerran Väinön häkkiin kiipeämällä ilmeisesti heinäseimen ja taikisseinän välistä. Väinö on myöskin kastroitu (odottaa vielä naiskaveria itselleen), joten karkauksesta seurasi vain hulvatonta takaa-ajoa ja riehumista. Molemmat pojat ovat ihan sulaa vahaa tytön edessä, ja Väinö aina huriseekin sille kaipaavasti kaltereiden takaa. Masi taas ottaa kaiken ilon irti uudesta kaveristaan, joten aitauksessa on usein aikamoinen meno päällä. Momo on kovasta menostaan huolimatta myös oivallinen sylimarsu, ja se tykkää pötkötellä sylissä, vaikka kaveria pitääkin välillä vähän huudella.

Momo on syntynyt 20.11.2009 ja väriltään hän on ilmeisesti black/cream/white. Suurimmaksi osaksi tyttö on musta, mutta pari varvasta ja nenänpää on valkoinen. Lisäksi Momolla on mahassa ja kyljessä pienet creamlaikut. Momo karva on nyt jo aika pitkä, joten hän voi aikuisikään mennessä kasvattaa pitkän karvan. Jännityksellä jään odottamaan tytön tulevaa kehitystä. :)


Momo-tytsy


Momo ja kaverinsa Masi


Koirakuvat odottelisivat koneella nettiinlaittamista, mutta enpä ole kerennyt niitä vielä laittamaan. Koiratouhuilut eivät ole vielä päässeet tänä vuonna alkamaan, mutta tiistaina päästään vihdoin ja viimein treenailemaan. Ässää on ainakin alkanut jo tämä lomailu pänniä.. :D

Ei kommentteja: