maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäisriennot

Pääsiäisloma kului kuin siivillä ja Femmakin täytti jo kolme kuukautta! Iso tyttö. Perjantaina käytiin vähän hengailemassa koiratanssikisoissa jonkun neljä tai viisi tuntia. Femma oli aika pätevä likka ja rauhallisesti seuraili tapahtumia, vastaanotti rapsutuksia ja tutustui mm. berhandilaiseen, jonka pään kokoinen oli. Vetäisi myös autuaan tyytyväisenä päikkärit kaiken hälinän keskellä metallihäkissä, vaikka itse en ollut edes näköpiirissä. Tästä viikonloppu jatkui meille tulleita Salolaisia kavereita kestiten ja majoittaen, joka oli Femmasta huisin hauskaa. Toiset nukkui kuitenkin lattialla, joten sinne oli aika ihanaa mennä sänkyihin pyörimään ja riehumaan. Rapsuttajiakin oli triplasti enemmän! Ässäkin nautti vierailijoista ja lisähuomiosta varsinkin, kun elämä on taas rajoittunut vahvasti neljän seinän sisälle.

Kuvan otti Liisa



 Tehtiin porukalla ehkä Femman pisin metsälenkki ikinä. Oikealla tytsy hengaa koiratanssikisoissa kisanneen kaverin sylissä.


 Niin ne salaa lähentyy. Tänään otettu kuva, jossa Ässä meni VAPAAEHTOISESTI makoilemaan hetkeksi aikaa Femman viereen. Kipulääke tepsii taas.

Enää ei tarvitse ainakaan hetkeen käyttää pientä pentupantaa, sillä Femma sai kaverin siskon chihulle pieneksi jääneet valjaat lainaan! Kyllä nyt kelpaa ulkoilla. 

Viimeksi kirjoittelin siitä, kuinka en Femmalle opeta vielä juuri mitään "temppuja". Noh, harjoiteltiin yhtenä päivänä istumista ja tyyppi oli niin liekeissä, että pitäähän sen nyt antaa opetella kaikkia hauskoja juttuja. Niinpä harjoiteltiin naksutin ja aloin opettaa sille tassutargettia, jonka kautta on näppärä opettaa muitakin temppuja. Pentu oli ihan ihmeissään tästä uudesta jutusta ja kovin mielissään. Siitä se lähtee.

Yöt ovat edelleen olleet pissattomia ja kakattomia, kunhan noudatetaan tiettyä nukkumaanmeno ja heräämisaikaa. Hihnakävely ja koirien ohittelu on edennyt aimo harppauksin, vaikka puhdasta vastaehdollistamista en nyt ole tehnytkään (älyttömän helppoa olla koiran kanssa, joka lähtökohtaisesti ei yritä hyökkiä vieraita koiria päin!). Ihmetystä on herättänyt se, kuinka helppoa pennelin on vain rauhoittua hengailemaan paikoilleen, se ei meinaan Ässälle vielä tänäkään päivänä ole kovin helppoa..

Huomenna Ässällä onkin lääkäriaika, katsotaan mitä siellä sanotaan.

Ei kommentteja: