sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Pikku-Duracell 11 vk.


Näistä kuvista aina huomaa, kuinka paljon penneli onkaan taas kasvanut. Ja jossei muuten, niin ainakin karva on alkanut kasvamaan (apua), johan aiemmin viikolla ihmettelin sen hapsuja. Pitää vissiin tosissaan nyt muistaa harjoitella sitä turkin harjaamista ja trimmausta. Painoa ja korkeuttakin oli taas kertynyt painon ollessa 4,0 kg ja korkeuden siinä 27 cm paikkeilla.


Tällä(kin) viikolla on puuhasteltu kaikenlaista. Käytiin parit treenit häkkiharjoitteluineen, leikkimisineen, kontaktiharjotuksineen ja syömisineen. Tiistaina käytiin lapsiperheessä leikitettävänä, Femma oli ihanan lunkki ja kuin kotonaan lasten kanssa, jopa pienimmän kanssa. Samalla reissulla nähtiin ja kovasti mielisteltiin aikuista cockeria ja hieman yritettiin leikkiä nuoremman cockerin kanssa. Muuten ollaan käyty ihmettelemässä metsää ja kaupunkia.

Hieman on ihmetystä herättänyt pienen pennun unentarve, sillä se ekana viikkona kovastikkin nukkunut pallero painaa nyt päivät pääksytysten kevyillä nokkaunilla ja yöunilla. Esimerkiksi keskiviikon treeneissä oltiin reissussa yhteensä kolme tuntia, mutta kotimatkalla nukuttujen päikkäreiden ansiosta jaksoi illalla ennen nukkumaanmenoa vielä retuuttaa lelua ja treenata naskaleiden käyttöä. Onhan se hyvä osata käyttää rauhalliset hetket nukkumiseen, niin on sitten virtaa touhuta, kun äksöni alkaa. Fiksua.



Vasemmalla Femma treenaa häkissä oloa ja oikealla poseeraa ihanan Uni-cockerin kanssa.

Viikon vanhentumisen kunniaksi Femma pääsi treffaamaan tänään kasvattajalle jäänyttä Ilo-siskoa (ent. Saara), kun he olivat Tampereella reissussa. Oli ihana nähdä Femman siskoa, ne ovat niin samannäköisiä ja oloisiakin! Femma oli turkin pituudessa kirinyt siskon ohi, mutta värityksen tummuudessa Saara oli saanut Femman kiinni ja mennyt hieman ohikin, se oli kovasti tummentunut. Siskoksilla oli keskustorilla kovat painit eikä kumpaakaan ensikäynnistä huolimatta hirmuisesti hetkauttanut keskustan ja rautatieaseman hälinä, vaan siellä mentiin hännät pystyssä ihmetellen maailman menoa. Harmi, ettei tullut kuvaa napattua siskoksista. Illemmalla mennään vielä Ässän ja Femman kanssa yhteislenkille chihu-tyttöjen kanssa.

2 kommenttia:

photou kirjoitti...

Voi miten kaunis pieni 11-viikkoinen. :')

Anne kirjoitti...

Femma kiittää kehuista, onhan se omaankin silmään aika nätti :)