tiistai 31. maaliskuuta 2009

Vihdoinkin kevättä ilmassa?

Tänään on ollut aivan upea sää ulkoiluun! Aurinko paistoi oikein olan takaa ja lämmittikin jo hieman. Metsästä löytyi myös kinoksettomia kohtia aurinkoisilta rinteiltä ja se loi heti keväisempää tunnelmaa. Ässäkin oli ihan innoissaan lumettomista kohdista, joissa oli kiva nuuskutella kaikkia kevään hajuja. Lähinnä lenkki olikin paikkojen leppoisaa tutkiskelua minun räpsiessäni samalla kuvia. Ässä myös innostui puun maistelusta kovin, minkä huomaa kuvissakin. Lisäksi Ässä kävi vahingossa pulahtamassa pienessä ojassa pariin kertaan, lumi kun ei pitänytkään reunoilta. Lisäänpä tähän vielä pari keväisintä kuvaa kivalta aurinkoiselta rinteeltä rinteeltä. Tosiasiassa lunta oli paljon enemmän (kallioita lukuunottamatta). Kuvasia lisää albumissa! (varoitus, kuvatekstit ovat hyvin väsyneitä)

Kevät pilkistää!

Vale-kevät

Eilen tottisteltiin Ässän kanssa tuossa meidän pihalla. Otettiin sivulle tuloa ja harjoiteltiin seuraamisen katsekontaktia. Hienosti meni! Maahanmenoakin harjoiteltiin, jolloin Ässän ilme oli ensin aika nyrpynyt. Mutta kun Ässä tajusi, että makkara tulee samantien maahan mentäessä, vaihtui ilme ihan toiseksi. Olenkohan jossain vaiheessa vaatinut Ässältä liian pitkiä aikoja maassa makaamista?

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

Raakaruokinta tuli jossain netissä vastaan ja kiinnosti sen vuoksi, että tietää mitä koiralle oikeasti syöttää. Eihän noista kuivamuonista tiedä mitä niistä on tulossa. Pimu sai jotain allergisia oireita jostain, jotka myöhemmin selvisi olevan peräisin kanasta ja kalkkunasta, raakaruualla se oli helppo testata. Samalla hävisi korvien ongelmat ja koirat ei ikinä ole ollut niin hyvässä ja timmissä kunnossa, kun raakaruualla oli.

2½ vuotta tein mömmöjä itse, olihan se aika työlästä, mutta kun kerralla teki suuremman satsin pakkaseen, niin oli aina helppo ottamaan sulamaan sieltä. Sitten loppui yksinkertaisesti aika kesken, en ehtinyt tekemään ruokaa enää ja unohdin ottaa niitä sulamaan. ;) Mutta kun siihen parin kuukauden ajan totuttelee, niin homma menee jo ihan itsestään, nyt jos taas kesän koittaisi itse mömmöjä vääntää. :) Eikä loppupeleissä tuu edes kalliimmaks kun laadukas kuivamuona. Kannattaa kokeilla, jos aika ja ruuantekointoa riittää!!