tiistai 31. joulukuuta 2013

Joululahjoja


Aatto tuli ja kuusen alta löytyi lahjoja Ässällekkin. Ensimmäinen joululahja on esittelyssä yläkuvassa ja sen mieluisuudesta voidaan olla montaa mieltä. Tarkoituksena oli hankkia Ässälle jokin lämmin ja edullinen neule tai fleecevaate kylmiin halleihin treenien aikana pidettäväksi ja selkäjumeja karkoittavaksi, sekä pahimmilla pakkasilla loimen alle pidettäväksi. Nythän sillä on kaksikin loimea, back on track ja hurtan selästä hieman lyhyt vanhan mallinen loimi, jotka ovat olleet käytössä lenkeillä ja autossa kököttäessään. Haalareita katsellessa löytyi vaikka minkälaisia mittatilausneuleita, hurtan uusia kivanvärisiä fleecehaalareita ja muita, mutta en millään raaskinut investoida niin suuria summia koiran satunnaisesti käytettävään vaatteeseen, kun loimethan sillä jo on pääkäytössä. Pian äkkäsin kuitenkin Hurtan vanhan mallisen vähemmän kauniin (mutta edullisen) fleecehaalarin netistä. Sitä lähdettiin tavoittelemaan ja monen mutkan ja pettymyksen kautta tuollainen antiikkinen haalari löytyikin lopulta sopivan kokoisena Salon mustista ja mirristä juuri ennen aattoa! Kylläpä kävi tuuri.

"Siis tosi kiva lahja.."

Tälläistä se Ässän elämä on tällä hetkellä. Onneksi tuli hankittua fleece eikä villapaita, niin ei pääse kutistumaan kesken kaiken ;)

Ässä ei haalariin rakastunut sitten ollenkaan, vaikka yllättävän hyvin antaakin asetella hieman vaivalloisesti puettavan  haalarin päälleen (nykyisin inhoaa loimien pukemista). Haalaria tarvitsee vielä hieman muokkailla, sillä varsinkin takajalkojen hihat ovat aivan liian pitkät ja saattavat kovassa menossa luiskahtaa jopa tassun alle. Myös etuhihojen suut ovat niin tiukat, että pukeminen on hankalaa. Hieman vaatii totuttelua uudessa vaatteessa kulkeminen, mutta eiköhän se pienillä muokkauksilla ja ajan kanssa ala sujua. Onneksi joulukuusen alta löytyi myös kaksi muuta herkuilla täytettyä pakettia, joiden auki repiminen oli huisisti hauskempaa.

ihmisille sitten omat herkkunsa..

Ei kommentteja: