maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulun toivotus

Jännitin etukäteen ajomatkaamme Saloon, sillä gerbiileitä tunnetusti eivät muovikopat paljoa pidettele niiden niin halutessa. Eli pienenä jännitysmomenttina gerbiilit olisivat halutessaan voineet karata autoon ja piiloutua ties minne penkkeihin tai jarrupolkimen alle. Muutenkin kylmällä säällä reissaaminen pissatulehduksen saaneen marsun kanssa, pimeä ja myöhäinen ajoaika ja suuri tavarapaljous aiheuttivat omat juttunsa. Matka kuitenkin sujui kunnialla: auto oli marsujen tullessa lämmin, gerpsut pistivät unten maille heti alkumetreillä ja äänikirja viihdytti ajon ajan.

Surkea kuva, mutta vähän näkee tavara ja eläinmäärää. Oma iso reppu, pari muovipussia, koiran ruoat, eläinten tavarakassi, Kille, gerbut, marsut kahdessa laatikossa, Ässä ja turvesäkki. Oli kerrostalon hätätiet huolella tukittu kun lastasin autoa.

Koneella olo on aika minimissä, niin jäivät hienot joulukortit väsäämättä. Ohessa kuitenkin kuva Ässästä poseeramassa meidän hienon joulukuusen kanssa. Eli pidemmittä puheitta haluan toivottaa kaikille


Hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta!Ei kommentteja: