torstai 12. joulukuuta 2013

Possujen syntymäpäivät

Kaikki marsut ovat syntyneet syksyn aikana ja tänään synttärirumba päättyi Mustikkiin, joka täytti  komeasti 3 vuotta! Ensimmäisenä kolmikosta vuosia täytti Rambo, joka 21.10 täytti jo kaksi vuotta. Tyttärensä Tirri täytti 16.11 1 vuotta, ensimmäinen vuosi siis jo takana! Äkkiä se aika meneekin.. Synttäreiden kunniaksi otettiin synttärisankareista kuvat:

Mustikki 3 v.

 Rambo 2 v.

Tirri 1 v.

Mustikki oli vaihteeksi taas kolmikon kuvauksellisin. Kuten kuvasta näkee, on Tirrikin on parantunut rupisuudestaan, josta aiemmin kirjottelin. Antibioottikuuri ei auttanut Tirrin oireisiin ollenkaan, joten lähdimme marsuihin erikoistuneelle lääkärille, joka totesi Tirrillä olevan sienitartunta. Niinpä saatiin Tirrille kahden viikon canofite vet korvatippoja levitettäväksi korviin, silmien ympäri ja nenään. Lisäksi saatiin määräys pestä Malaseb vet shamppoolla Tirri kolme kertaa ja kerran koko kööri. Kuuri auttoi ja Tirrin oireet hävisivät! Korvat tosin ovat vieläkin hieman "nahistuneen" näköiset, ja tänään  huomasin sen reunassa pientä kuivunutta kökköä. Eli ihan täysin ei olla sienestä vielä päästy. Pitääkin jossain vaiheessa pestä taas ainakin Tirri shampoolla ja laittaa muutama päivä tippoja, jos sieni sillä pysyisi kurissa. Tammikuussa olisi marsunäyttelyt, joihin haluaisin osallistua Mustikin kanssa ulkomuotoluokkaan viimeiseen sertin metsästykseen, mutta katsotaan uskallanko ilmoittautua tämän sienen takia. Ettei vain leviä kanssanäyttelijöihin.

2 kommenttia:

iidaer kirjoitti...

onko Momo muuten vielä elossa? jos, mitähän sille mahtaa kuulua =)?

Anne kirjoitti...

En ole hetkeen enää saanut kuulumisia Momosta ja Masista, eli mun tietojen mukaan olisi vielä elossa. Taidankin ottaa omistajaan yhteyttä ja kysellä taas pitkästä aikaa kuulumisia, kun joulukiireiltä kerkeän. Voin sitten infota sua :)

Ikävöin vieläkin välillä Masia ja Momoa. Masi oli kuitenkin kolmas marsuni ja ihana löllykkä, Momo persoonallinen pikkuneiti. Tirri oikeastaan muistuttaa vähän Momoa, niin väritykseltään kuin luonteeltaankin (hurja herkkä tuulispää). Olen välillä unelmoinut, että ne jostain kummansyystä saisin vielä itselleni eläkepäiviksi, vaikka eihän meille mahdu.. :D