keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Kylmästä lämpimään


Ässä kävi tänään meidän luottohierojalla ja sieltähän ne selkäjumit taas löytyivät. Liukkaiden aikoihin Ässä tuntui jumiutuvan, jolloin jopa minä tunsin sen selässä kovat patit. Nyt sen selkä ei ole omiin sormiinu tuntunut enää pahalta, mutta eipä noita syvällä olevia jumeja kuulemma omin sormin helposti tunnekkaan. Vasemman puolen jumit saatiin hyvin auki, mutta oikea puoli oli kovassa juntturassa eikä auennut kokonaan. Onneksi seuraava aika on varattu jo 7.1 tiistaille, joten Ässä pääsee pian uusintakäsittelyyn.

Kovien jumien takia ei hierojankaan suosituksesta viitsitä käydä kylmässä hallissa treeneissä ennen seuraavaa hierontaa, koska kylmässä odottelu pistää Ässän selän ihan juntturaan. Jo aiemmin syksyllähän se oireili treenien jälkeisinä päivinä. Näin ollen valkkuryhmän tanssitreenit jää meidän osalta jo nyt joulutauolle, jatketaan sitten ensivuoden puolella taas toivottavasti paremmassa kuosissa! Onneksi kotonakin voi treenata mitä lystää ja meillä on vielä muutama kerta tokoa lämmitetyssä hallissa, joten joihinkin treeneihin sentäs päästään. Ei taida tämä talviharrastaminen olla ihan Ässän juttu!


Olisiko kellään muuten vinkkejä edullisen fleece-haalarin tai villapaidan ostopaikoista?

Jouluaattoa odotellessa..


3 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Meillä on treeneissä käytössä lämmin mantteli odotteluja varten. Onko teillä kokeiltu sellaista? Eihän sen kanssa pelaaminen nyt mitään ihanteellista ole, mutta menee paremman puutteessa :D

Onko nuo käynnit kuinka hintavia? Voisi jossain vaiheessa mennä vähän katsastamaan tuon meijän pitkäkorvan jumi tilannetta. ;)

Anne kirjoitti...

Meilläkin on mantteli käytössä, niitä back on track:eja. Peittää hyvin tuon selän ja takaruumiin muutenkin. Kyllä se varmasti auttaa, mutta ei ilmeisesti tarpeeksi.. :/ Ja treenatessa sitä ei voi kuitenkaan oikein pitää, kun on niin "iso". Autossa on kuitenkin kokoajan päällä.

Hierojalla ollaan käyty tuolla Katriina Falhilla, jonka olenkin tuohon oikealle ylös linkittänyt. Hinta on 45 e per käynti, mutta 5 kertaa ostamalla saa hieman alennusta. Voin kyllä lämpimästi suositella! Hän lisäksi opiskelee osteopatiaa ja käyttää näitä oppeja jo jonkin verran koiria hoitaessaan ja osaa tarvittaessa neuvoa jatkohoidosta :) Osteopaatille ei ehkä kannata mennä ilman selvää tarvetta, lähin on tuolla Riihimäen seudulla. Osteopaateista voin suositella Kaiperlaa, jolla ollaan käyty. Hinta tosin on suolainen, taisi olla 80 e per kerta..

Noora kirjoitti...

Ihan kohtuu hintaiseltahan tuo sitten vaikuttaa! :) pitää pistää mietintään. Varsinkin jos tuota agia aletaan taas säännöllisemmin tekemään! ;)