lauantai 5. heinäkuuta 2008

Ässä on saukko

Juhuu, pitkästä aikaa! On tässä kyllä ehtinyt tapahtuakkin. Ja kuvia on jälleen kertynyt (nyt vihdoin Tessunkin tapaamiseestakin). Ylppäreihinkin luvun alotin, joten se verottaa joitain tunteja mun päivästä ( lähinnä sitä aikaa, jota muuten käyttäisin dataamiseen. Että ehkä ihan hyväkin :D) Ässäkin on "jo" reilut 9 vk vanha. Niin se aika vaan menee.

Mutta kuluneesta viikosta! Keskiviikkona käytiin vähän moikkailemassa kaverini Katin lyhytkarvasta collieta Roopea. Hän on jo kuusi vuotta vanha, vähän nokkakin harmaantunut jo. Olen Roopen tuntenut pennusta asti, ja vaikka Katilla en olekkaan aikoihin käynyt, niin tunnisti silti vieläkin :) Kun Ässä tapasi Roopen, ei poika selvästikkään jännittänyt niin paljon vieraan aikuisen koiran tapaamista, kuin tavatessaan Tessun ensikertaa. Annoimme poikien pihalla juoksennella, mutta helteen takia eivät kauaa jaksaneet. Lisäksi Roope katosi aika äkkiä, kun otin kamerani esille. Jostain syystä ukkeli pelkää kameroita. Kuvia laittelen heistä jossain vaiheessa, kun saan niitä Katilta. Omat eivät olleet hääppöisiä.

Torstaina käytiin uimassa! Ässä mukana. Olin ihan varma, ettei poika kasta kuin korkeintaa tassunkärkensä veteen. Mutta kuinkas ollakkaan. Timon mennessä uimaan (itse vain kahlailin) pyrähti Ässä-poikakin veteen! Ja hän jopa ui pienen lenkin (joku 5 metriä rannasta). Minä vaan rannalla seisoin suu auki, mutta sain kuitenkin kameran käteeni. Ässä valottui kylläkin tunnistamattomaksi, mutta onpahan edes jonkinlaisia todistuskappaleita puikulan uinnista.

Uimaanlähtö!


Siellä se ylivalottunut pötkylä nyt ui!
Kyllä uni maitto uinnin jälkeen :)

Ja sitten perjantai. Menimme Ässän kanssa yöksi Timolle, ja sain vihdoinkin hyviä kuvia hänestä ja Tessusta :) Meno oli kovaa, vaikka Tessu-pappa ensimmäisenä aina väsähtikin. Taisipa tuo jopa tällä kertaa vähän ojentaakkin kakaraa ;) Kovin Ässä yrittä haukkumalla käskeä toista leikkimään, ja muutenkin oli suuret luulot hänellä. Onhan hän jo "iso poika" :D Muakin muuten tänään yritti haukkumalla käskyttää, kun ei jaksanut omaa ruokaansa odottaa. Murahduksesta sai leipä kyllä olla rauhassa anovilta katseilta. :)

Pojan itseluottamuksesta on kyllä ollut hyötyä, kun ollen totuttanut sitä hissiin sun muihin. Yksi päiväkin kun oltiin takapihalla, säikähti poika naapurin äänekästä moottoripyörää. Kaappasin pojan kainaloon ja mentiin tien viereen katsomaan kun se meni ohi. Sylissä poika rauhallisesti seurasikin ohi ajavaa pyörää. Kaksi kertaa päästiin tämä tekemään, ja enää ei muuta kuin pysähdytä vähän ihmettelemään ohi ajavia moottoripyöriä. Muutenkaan ei ole pelännyt mitään vastaantulevia pyöräilijöitä tai rullaluistelijoita, jäänyt vain vähän ihmetellen tuijottelemaan. Kaverini Liisan hissi oli kylläkin aikamoinen kauhun paikka. Kerrostalo jossa Liisa asuu, oli muutenkin aika jännittävä. Aluksi ei poika uskaltanut kävellä hissiin sisälle, ja se oli muutenkin aika pelottava. Nykyisin kävelee jo itse sisälle. Mitenköhän poika mahtaa suhtautua bussiin..
Tämä oli niin hauska kuva Tessusta, että oli pakko laittaa :)
Pojilla rieha menossa

Kakara vei Tessun lelun.

:)

Ainiin! Ässällä on nykyisin uusi lempparipaikka meidän olkkarissa. Siellä kun on niin hyvä kyttäillä mitä ihmiset tekee. Sohvat on tietty aivan parasta, mutta niille pikkunen ei vielä pääse itse :) Onneksi meillä on tämä:


Siinä se kellii.

Ei kommentteja: