tiistai 8. heinäkuuta 2008

Kuin syntynyt kaupunkilaiseksi

Käytiin tänään pojan kanssa vähän kaupungilla kummastelemassa sen menoa. Ja hyvin kyllä meni! Jännitin kovasti, että miten menee toi kaupunkireissu, mutta poika otti sen ihan lunkisti. Ei kyllä voinut millään ymmärtää mikseivät kaikki ohikävelevät tulleet tervehtimään ja silittelemään, vaikka hän on niin komeakin! Istuimme Timon ja Ässän kanssa Hesen pihalla ja Timo siinä odotteli ruokiaan. Kun ruokaa tuova tyttö sitten tuli, nousi Ässä innoissaan tervehtimään ja oli ilme kyllä näkemisen arvoinen kun ei tervehtimisiä herunutkaan. Ensin tuo näytti hämmästyneeltä, sitten ihan epäuskoiselta "mitä, ei voi olla totta, se ei huomannut mua!", sitten yritti vielä kiinnittää poisloittonevan selän huomion jo parilla haukullakin, joskopa sillä oli vaikka silmissä vikaa :D Kyllä siinä oli naurussa pitelemistä toisen hölmöillessä.

Nojoo, eihän sitä jatkuvasti voi kuikuilla kaikenmaailman ihmisten perään. Kyllä me sitäkin sitten harjoteltiin niin, että mentiin cittarin pihalle istuskelemaan. Siinähän niitä ihmisiä lampsi eestaas, ja herra aikansa niille vinkui. Sitten kun hiljeni niin nakkelin juustonpalaa suuhun. Tajusi aika nopeasti jujun, ja istuskelikin kiltisti loppuajan, kun odoteltiin äitiä kaupasta.

Olen tosi ylpeä tosta meiän riiviöstä, kun hän niin hyvin pärjäsi kaupungilla ^^ Ei vikissyt edes vaikka ties minkälaista ostoskärryä rahdattiin ohi, katteli vaan. Moottoripyöriä edelleen pysähtyy aina kattelemaan, muttei näytä pelkäävän niitä. Rohkea on meiän poika! Nyt ehkä uskallan näin onnistuneen kaupunkikokeilun jälkeen ottaa huiman askeleen: Bussi. Sillä olis tarkoitus huomenna Liisalle matkustaa. Ensin menee vartti keskustaan, kun tää meiän ohitse menevä bussi kiertää kaikki mannut ennen keskustaa. Siellä vaihto, ja joku 10 min niin ollaan Liisalla. Että puoli tuntia yhteensä matkustelua. Se vaihto jännittää. Ja tietty itse matkakin! Mutta eiköhän meidän rohkea poika siitä selviä! :)

Ainiin ja viikonloppuna tehdään reissu Kirsille! Hän on Liisan lapsuuden kaveri, joten sitä kautta ollaan opittu tuntemaan. Lähdetään sinne siis Liisan kanssa Pe-La, ja Ässä-kakara pääsee mukaan. Kirsi asuu Nummella, mikä on tästä n. tunnin automatkan päässä. Siellä maalla sitten pääsee hevosia vähän ihmettelemään, kun kuka tietää, vaikka niitäkin joskus tulevaisuuden elämään lähemmin kuuluu ;) Lisäksi on rantaa, että sitä vesipulikointia saa taas kokeilla, ja noin miljoona kissaa ja niitten pentuja. Että jälleen eläimellinen viikonloppu tiedossa :D

Ei kommentteja: