lauantai 28. helmikuuta 2009

Hevos-seikkailu

Tänään matkattiin Liisan ja Ässän kanssa taas Kirsille ratsastelemaan. Tällä kertaa Ässä ei pahemmin päässyt juoksentelemaan ympäriinsä, mutta reissu oli kuitenkin sille kivaa vaihtelua arkeen.

Ensin matkattiin kirsille, jossa Ässä sai juoksennella vapaana meidän viedessä hepoille heiniä. Ässä vähän pelkää heppoja nykyisin, ja se haukkui niille. Hepat eivät kuitenkaan pahemmin Ässän vikinöistä välittäneet, joten Ässä katsoi paremmaksi pysyä kauempana. Kissaa hän kyllä olisi juossut tervehtimään, mutta kissa oli nopeampi ja katosi maisemista.

Tämän jälkeen suunnattiin tallille, jossa Kirsi on töissä (hoitaa ja ratsastaa hevosia). Sielläkin Ässä sai sinkoilla ympäriinsä kunnes mentiin sisälle laittamaan heppoja valmiiksi. Sen aikaa Ässä sai sidottuna seurata meidän puuhiamme, ja kerran se uskaltautuikin nuuhkimaan hevosen ojennettua turpaa. Hienoa Ässä! Se ei myöskään enää haukkunut hevosia, koska oli huomannut sen tehottomaksi. Sitten siirryttiin kentälle minä ratsastaen ponilla nimeltä Sara ja Liisa suokilla nimeltä Jere(?) Kirsi piti meille tuntia Ässä aluksi seuranaan. Ässä tosin piti laittaa autoon, kun hän alkoi haukkumalla kommentoimaan minun ratsastustani (en kai sentään niin huono ole..:) Siinä kentällä sitten tunti pyörittiin ja hyörittiin. Kyllä huomenna on taas paikat kipeänä!

Hevosten hoidon jälkeen Ässä pääsi talliin hyörimään ja tutustumaan uusiin otuksiin! Tallissa kun asusti myös kaksi minipossua, Nasu ja Putte. Niitäkin Ässä vähän jännitti, kun ne röhkivät niin kummasti. Nopeasti kävi kärsää nuuhkaisemassa, mutta sen jälkeen keskittyi pyydystämään possuille tarkoitettuja leivänkannikoita. Yksi possu itsekkin ;) Itseasiassa minulle tuli kyllä possuista mieleen Tessu, joka on yhtä makkara ja röhkiikin lähes samalla tavalla :D Karvakin on samankaltaista.

Loppuaikana kävimme Essolla syömässä, jolloin Ässä sai odotella Kirsillä luukenkänsä ja puruherkkunsa kanssa. Sieltä majoituimme Kirsille joksikin aikaa, jonka jälkeen suuntasimme kotiin. Vaikka sitä liikkumista ei tullut tällä reissulla Ässän kannalta paljoa harrastettua, niin saipa ainakin paljon taas uusia jänniä kokemuksia hevosten ja possujen kanssa.

Sylissä uskalsi vähän tulla hevosta katsomaan. Minä taustalla poseeraan..

Muokkailin vähän profiilin ulkoasua, eli vaihdoin otsikon taustakuvan. Piti saada jotain "talvista". Vähän saisi olla matalampi kuva minun makuuni, mutta menkööt nyt tuon kanssa jonkin aikaa.

Ei kommentteja: