sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Ruokintaa pohtimassa

Ässän kanssa on nyt oltu tällä kavennetulla ruokavaliolla kolme viikkoa, mutta eipä näytä muutosta parempaan tapahtuneen.. Korvissa ei tosin enää ole töhnää, mutta sitä ei ennenkään pahemmin ollut. Korvat kuitenkin kutiavat edelleen, ja kaula- ja tassukarvat kasvavat juuresta edelleen punaisena. Turhauttaa, kun nämä oireet eivät katoa mihinkään, ja näin suppeaa ruokavaliota en kauempaa uskalla syöttää ilman purkista annettavia lisävitamiineja. Olenkin alkanut miettiä, josko siirtäisin Ässän takaisin nappularuoalle, sillä Orijenia annettaessa sillä ei ollut oireita. Siihen olisi sitten helppo alkaa oireiden kadottua lisäilemään lihoja. Toisaalta kuitenkin nappularuoan syöttäminen inhottaa.. Eikä sitäkään tiedä, jos se onkin nyt herkistynyt kalalle, jota orijenissakin on. En kuitenkaan haluaisi mielelläni alkaa säätämään lisävitamiinien kanssa, koska silloin stressaisin jatkuvasti saako se tarpeeksi/liikaa kaikkea. En myöskään oikein tiedä, mitä lihaa sille alkaisin seuraavaksi syöttämään, sillä se on kuitenkin syönyt kokoajan melkein kaikkea kaupasta saatavaa. Ääh.. Allergiat ovat todella raivostuttavia..

Mutta jotain iloistakin! Täällä satoi eilen ensilumi, ja se on maassa edelleen. Lunta on kylläkin todella vähän, mutta ompa kuitenkin. Piristää kummasti näin pimeyden ja allergiaongelmien keskellä..

2 kommenttia:

Emilia kirjoitti...

Koirakuumeessani etsiskelin cockerijuttuja, ja tätä blogiasi onkin ollut varsin kiva lueskella. Nyt vaan on kaikki tähänastiset kirjoitukset jo luettu, joten laitappas taas pian lisää kuulumisia ;)
Toivottavasti noi allergiaongelmat selviäis pian, ikäviä tollaset..

Itsellä mulla ei siis vielä koiraa ole, mutta jos kaikki menee putkeen niin ensi keväänä/kesänä on meillekin tulossa oma cockeri :) Mäkin muuten asun Tampereella, joten voipi olla, että joskus tulevaisuudessa koiratouhuissa törmätään.

Anne kirjoitti...

Olenpa otettu, että joku oikeasti seuraileekin tätä blogia :D Kiva kuulla, että sullekkin on tulossa cockeri! Voitaisiin vaikka pitää cockerimiitti, jossei sitten koirahommissa törmäillä :)