maanantai 30. marraskuuta 2009

Ei se into kadonnutkaan mihinkään!

Voisin vaikka aloittaa tän päivityksen hehkutuksella, kun edellinen päivitys oli paljolti huonojen fiilisten sävyttämä. Elikkä lauantaina oli haku-treenit (Salossa), ja nyt meni niin putkeen että! Pistin vain kaksi ukkoa vaihtelun vuoksi ja "kaiken varalta", jos Ässälle iskee taas selittämätön haluttomuus. Molemmat olivat valmiita, ja Ässähän napsaisi kummatkin todella kivasti. Toinen ukko haukuttikin yllättäen Ässää aika kauan, ja itse ihan yllätyin sen hyvästä haukusta. Se haukkui, kunnes ehdin ukolle (joku 20 kertaa?) ilman yhtäkään selvää taukoa! Olin haljeta ylpeydestä. :) Mutta mikä tärkeintä, Ässän into oli taas ennallaan. Hakupaikalle mentäessä tuo pomppi ja kiskoi oikein olan takaa, ja kerrankin olin iloinen siitä. Jäi todella hyvä fiilis treeneistä, ja saipa samalla kuitattua ne mielen perukoilla syntyneet pelot koiran ilon äkillisestä lopahtamisesta.

Eliminaatiodieettikin on sujunut ihan kohtalaisesti. Ässä on vedellyt pelkkää kalkkunaa kasvismössön kera nyt kaksi viikkoa, mutta kunnolla dieetti on pitänyt vasta viikon.. Vierailin viimeviikonloppuna vanhemmillani, ja isäni ei oikein ymmärtänyt lausetta "koiralle ei saa antaa YHTÄÄN MITÄÄN". Pikkuveljenikin viskoi koiralle kinkkua, ennenkuin itse edes ehdin kunnolla sisälle.. Että se siitä ensimmäisestä viikosta. Nyt seuraavan viikonlopun vierailulla painotinkin asiaa oikein urakalla, ja se onneksi menikin jakeluun. Ässällä meinaan menee ylimääräisten herkkujen takia maha löysälle, kun se ei ole tottunut nyt kuin siihen kalkkunaan. No, tiedänpä ainakin aina, milloin se on vedellyt jotain ylimääräistä..

Ilmat ovat olleet todella huonot kuvaamisen kannalta, joten blogigin on nyt tylsän kuvaton. Ehkäpä ensiviikolla lykästää..?

Ei kommentteja: