keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Hiilenmusta ystävä Kide


Tänään Femma kävi leikittämässä uutta ystävää, hiilenmustaa 9 viikkoista bordercolliepentua Kidettä eli virallisemmin Muttaburra Microsaurusta. Tyypit ovat nähneet kerran lyhyesti aiemminkin, mutta silloin Kide oli väsynyt aiemmista riennoista ja vielä pienen pieni. Sopivasti nukutut päikkärit ja parin viikon kasvaminen varmistivat sen, että tyypeillä oli hauskat painit tänään tiedossa.

Kide on kovin kivan oloinen pikku booderkollie ja varmasti tulee jatkossakin vilahtelemaan blogissa. Kide on siis Naava ja Hilla -chihujen pikkusisko. Kovat leikit pennut saivat jo nyt aikaan, vaikka Femmalla oli vielä ikänsä puolesta enemmän kokoa ja vauhtia. Hauskasti Kide seuraili Femmaa ja sen tekemisiä, vielä ei sentään hypännyt jokeen perässä. Vaan ehkä sekin aika koittaa vielä, saadaan turhan valkoiset kohdat peitettyä ;) Nytkin tyypit painivat innolla turpeessa, tietenkin. Kaikki postauksen kuvat ovat Liisa-Idan ottamia, itse keskityin lintujen bongaamiseen ennen Femmaa ja koirien seuraamiseen.

 
 Femma harjoittelee lentämistä(?) ja Kide kommentoi suoritusta

Rypemisharjoituksia ja vesihepuli

Tänään reissattiinkin sitten Femman kanssa Saloon Juhannuksen viettoon. Ässän olin jättänyt Saloon hoitoon lähdettyäni käymään Tampereella, jotta tyyppi saisi muutaman lisäpäivän rauhaisaa eloa ilman pentua. Femman ja Ässän tapaaminen oli odotettua riemukkaampi Ässän vedellessä vähän turhan kovia hepuloita paranemassa olevalla koivellaan. Tarkkaan piti Femma nuuskia lävitse, ettei meidän laumaan vaan pääse soluttautumaan mitään ulkopuolisia. Illalla nähtiin hieman mustasukkaisuuspörinää ja murjottavaa naamaa pennun riekkuessa ja viedessä huomiota, mutta nyt tilanne on jo aika entisenlainen.

Huomenna Femmalla on luvassa iltatorilla käymistä ja Jinna-valkkaripennun treffaamista ensikertaa! Katsotaan, miten pentujen käy.

Ei kommentteja: