sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannus

Aika iso tyttö jo, kun vertaa otsikon kuvaan! Femma 5kk ja Ässä 6v.

Juhannus tuli ja meni Salossa lomaillen ja vähän siellä sun täällä käyden. Femmalla oli huisin hauska ja puuhakas juhannus, kun se sai olla vähän joka menossa mukana. Viikonlopun aikana käytiin lenkkeilemässä läheisen kartanon alueella jossa ruokitaan fasaaneja (hyvä maltti- ja hihnaharjoitus), ihailemassa Salon iltatoria ja poliisihevosia sekä grillailemassa kaverin kissa-taloudessa. Käytiin myös mökillä, jossa tytteli tutustui aika laumaan uusia ihmisiä, leikki riehumisleikkiä Jinnan kanssa vajan alla, pölli kivasti poikien mölkkypelin mölkkyjä ja yleisesti hepuloi ja herätti ihastusta. Viikonlopun aikana saatiin myös kivoja koiratuttavuuksia, joista Jinna-valkkaripentu jo esiteltiinkin. Muut olivat appenzeli-Alpo, Roope-collie (jonka on tosin aiemmin kerran nähnyt), Niki-seropi ja Yoda-samojedi. Isokokoista porukkaa siis, mutta Femma oli vaan mielissään kivoista kamuista.


Ässä ihan juhannustunnelmissa

Ässälle lomailu Salossa on tehnyt hyvää, sillä nyt pystytään tekemään vartin tai jopa 20 minuutin lenkkiä! Venyttelyt sujuivat myös tauosta huolimatta erinomaisesti. Liekö oma piha tehnyt Ässälle kutaa, kun saa harjoittaa kevyttä, usein toistuvaa ja omaehtoista liikuntaa. Selkä Ässällä taitaa olla kipeä, mutta onneksi tiistaina on fyssariaika.

Myös pienemmät piipertäjät olivat gerbiilejä lukuunottamatta menossa mukana. Säät eivät suosineet pahemmin tirriäisten ulkoiluja, mutta muutamaan otteeseen nekin pääsivät laiduntamaan. Kille sai reissun ajan asuttaa yksinään kylppäriä, jossa riitti lääniä tallottavana. Liukasliikkeinen konna murtautui kylppäristä ulos pariin kertaan, sillä raollaan olevan oven auki työntäminen ei ole sille temppu eikä mikään. Onneksi Femma suhtautuu konnaan jo kovin kivasti.

 Rambo ja hassut hörökorvat

Mustikki nimelleen uskollisena kesälaitumilla

 Koko trio pääsi syliin herkuttelemaan säiden ollessa surkeat.


Kille vaanii tai ehkä piiloutuu kuvaajaa?

2 kommenttia:

AidaD kirjoitti...

Marsuja! <3

Anne kirjoitti...

Juu mursut pääsi vähän ulkoilemaan :)