maanantai 19. tammikuuta 2009

Flunssa-aalto iskee

Pääsi sitten flunssa iskemään viikonlopuksi pienen lämmön kera. Onneksi täälä on muitakin koiraa lenkkeilyttämässä, niin ei tarvinnut kipeänä juosta pakkaseen. Harmitti tosin, kun oli nätti ilma ja en päässyt Ässää vapaana ulkoiluttamaan. Äiti on tosin saanut uutta puhtia tuohon ulkoiluun, kun hän on löytänyt uusia ulkoilureittejä, ja Ässäkin oli hänen kanssaan ihan innoissaan uusilla reiteillä juoksennellut. Mikkokin jopa meni Ässän kanssa mettään puoleksi tunniksi ulkoilemaan.

Tänään mulla ei ollut enää lämpöä, joten menin kouluun. Flunssainen olo on kuitenkin vielä, mutta eiköhän se tästä. Laura tulee tänään Windy-pötkön kanssa meillä käymään, ja mennään pikkulenkille metsään. Saapa Ässä riehuttua energiaansa vapaana leikkiessään. Harmi, että on niin pimeää, että kuvien ottaminen jää haaveeksi. No, katsotaan nyt, jos tässä sisällä saisi jonkun kuvasen otettua.

Marsuista vielä vähäsen asiaa. Masi kasvaa edelleen kovaa vauhtia, on jo yli puoli kiloa. Isompi kuin Veeti ja Väinö tuossa iässä! Tuleekin varmaan kasvamaan veljeksiä isommaksi, teddyt kun yleensä ovat aika isokokoisia marsuja. Ja Masin isäkin oli aikamoinen mötkäle.

Veetin hampaat ovat muuten kasvaneet hienosti takaisin, enää ei tarvitse pilkkoa hänelle ruokaa pienemmäksi. Vähän se laihtui hampaiden ollessa poikki (100g), mutta otti ne nyt korkojen kera takaisin. Pojat kun syövät nyt kasvaville marsuille tarkoitettua pellettiä Masin takia, niin Veeti ainakin tulee lihomaan liikaakin. Väinö on aika hyvin pysynyt entisissä mitoissaan, ihme kyllä.

Ei kommentteja: