lauantai 3. tammikuuta 2009

Kamera kettuilee

Eilen oli aivan tajuttoman nätti ilma, joten Liisakin tuli mukaan mun ja Ässän kanssa lenkille. Mä otin kamerankin, mutta jo ensimmäisen kuvan jälkeen se simahti :( Ketutti vietävästi, koska oli hyvä valaistuskin, niin olisi tullut tosi nättejä kuvia. Ässäkin oli poikkeuksellisen riehakkaalla tuulella. Mutta onneksi tänään sain sentään pari kuvaa räpsäistyä!

Tänään siis mentiin Ässän kanssa koirapuistoon moikkaamaan Fridaa ja Kiaa! Frida oli taas kasvanut aivan järjettömästi, vaikkei viimetapaamisesta edes ole kauhean pitkää aikaa. Kakarat riehuivat innoissaan, mutta siitä en harmi kyllä saanut huonon valaistuksen takia järkeviä kuvia. Pistettiin pennut istumaan, ja sitten tuli pari nättiä. Ässä ei tosin olisi oikein malttanut istua, kun leikit oli kesken. Ja iskä on näköjään käynyt taas roplaamassa kameran säätöjä, kuvatkin on pieniä kuin kärpäsen kakka! "mahtuupa enemmän", se sanoi, mutta mitä iloa niistä on, kun ovat huonolaatuisempia eikä niitä voi rajata ja pienentää ilman, että menee ihan rakeiseksi. Pitäisi vain näpit irti mun kamerasta! >:(

Ässällä väärään ihmiseen katsekontakti :D

Eilen huomasin jännän asian: se Ässän korvalääke on huipaannuttanut Ässän korvakarvoja! Siellä oli kauheat vaikku/korva-aine takut, jotka jouduin leikkaamaan irti. Lisäksi nyt lähemmin tarkastellen huomasin, että sitä vaikkua on pinttynyt sinne korvan ihoon klönteiksi. Sitä kun ei näe eikä tahdo oikein tunteakkaan päällepäin, niin en ole ennen huomannut. Niinpä Ässä pääsi korvapesulle, huuhteluvesi oli kauniin rusehtavaa. Hyi! Miten olenkaan voinut olla huomaamatta tuollaista. Mikäs ihmekkään se on, että poika rapsuttaa korvaansa.

Myös marsuilla menee hyvin, Veetiä ei tarvitse tukiruokkia. Mikä helpotus, se oli yhtä piinaa! Ei se töhnä meinannut mistään ruiskusta tulla läpi vaikka kuinka iski siihen vettä, eikä Veeti sitä oikein innostunut syömäänkään. Onneksi se pystyy nytten syömään pellettejä. Tuoreruokaa se ei vielä pysty, joten kuorimaveitsellä suikaloin sille porkkanan sopivaksi, ja paloittelen muut tuoreruoat. Paino on pysynyt täsmälleen samana kuin ennenkin, eli ei ongelmaa. Väinö ja Veeti eivät ilmeisesti ole ottaneet yhteen enää, ja Veeti väistää Väinöä kokoajan. Toivottavasti selvittiin kerralla! Vielä on edessä Masin aikuistuminen, ja saa nähdä millainen maailmansota siitä seuraa. Vaikuttaa aika topakalta, joten kinaa tulee olemaan edessä. Kohonneeko koko lauman pomoksi? Sepä jää nähtäväksi.



Ylempänä Väinön ja Masin ruoka, alempana Veetin hienosti aseteltu (jotta herra saa otettua suikaleet suuhunsa) toipilas-lautanen.


Masi-poika. Kynnet on niin pienet, että leikkasin ne ihmisten kynsisaksilla :) Painoa on nyt 440g, eli 100g enemmän on tullut tulon jälkeen.

Ai että sain pikkuveljeltä 2 gigan muistikortin! Ihanaa, lisää kuvia :) Vaikka mä kyllä tyhjentelenkin korttia aika nopeesti, ni on se silti kiva. Saapa parempilaatusia ja isompia kuvia ;) Aika yllättävän paljon olen kyllä nyt kuvauksesta innostunut Ässän myötä. Siitä kun tulee niin paljon räpsittyä kuvia tänne blogiinkin :)

Ei kommentteja: