perjantai 9. tammikuuta 2009

Korvalääkkeen kirous

Hemputti tota Ässän korvapuhdistus/lääkeainetta. Sehän huovuttaa nuo korvakarvat ihan kokonaan! Ei siitä kauaakaan ole kun selvittelin ja leikkasin ne takut ja huopaantuneet karvat pois, ja nyt siellä on jo uudet. Karva on jo lyhyttä siitä korvan ympäriltä, mutta silti se aine saa ne ihan takkuun. Todella hermoja raastavaa, varsinkin kun ne sitten kutittaa koiraraukkaa. Toisen korvan karvoja en ole samasta kohtaa leikellyt kun kerran (jotta olisivat edes suurrinpiirtein samanpituisia toiseen korvaan nähden), mutta ne eivät pahemmin ole takkuuntuneet. Silloin tällöin kun vähän harjailee, niin hyvin sillä hoituu.Toivottavasti vielä joskus päästään noista saamarin korvalääkkeistä, tuota kuitenkin pitää käyttää nyt seuraavaan rokotuskertaan asti kerran viikossa. Lisäksi aine haisee niin vastenmieliseltä ja voimakkaalta, että vaatteet, joille sitä on läikkynyt, täytyy heittää pesuun samantein. Yh. Pitänee antaa palautetta, kun seuraavalla kerralla käymme lääkärissä. Tämä lääke kun oli jotain uutta lääkettä, joka oli kokeilukäytössä siellä.

Harmittaa nyt, kun tässä parina päivänä Ässän lenkkeillyt ovat jääneet hieman vähemmälle koulun ja turkureissun takia. Onneksi kuitenkin huomenna on vapaa, joten pääsen painelemaan taas metsään sydämeni kyllyydestä Ässän kanssa! Mennään ilmeisesti taas Tupurin lähistölle spurttailemaan, kun isukki lähtee sinne hiihtelemään. Saa nähdä, saammeko vaikkapa Liisasta tällä kertaa seuraa :)

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

No voihan, oliko siellä korvassa kuitenkin jotain tulehdusta? Kiva lääke, sä voisit hihkasta mulle sen nimen niin tiedän sitten vältellä sitä. :D

Mukavaa alkanutta vuotta teille!