maanantai 28. toukokuuta 2012

Kevätretkellä

Nyt on työt alkaneet, ja ensimmäinen viikko takanapäin. Sen kyllä huomaa heti blogin hiljenemisestäkin, vaikka kirjoitettavaa olisi. Sunnuntaina oltiin mukana Tappien kevätretkellä, jossa vierähtikin koko päivä. Muuten ollaan harrasteltu sitä sun tätä ja lenkkeilty rennoissa merkeissä. Ässä onkin sopeutunut hyvin taas mun työssäkäymiseen.


Harrastelut jäivät viimeviikolta vähän vähemmälle. Kerran tein ihmisjälkeä Ässälle, se veti sen läpi kuin höyryveturi. Vaikeus on ollut sama ties kuinka kauan, koska teen jälkeä muutamia kertoja vuodessa, mutta nyt olisi selvästi aika vaikeuttaa hommaa rutkasti. Jälki ei ollut hirveän pitkä, mutta pari mutkaa siinä oli. Ässä oli yllättävänkin tarkka, joten voinen siirtyä lyhyistä askelista lähes normaaleihin. 

Lauantain käytiin hakuilemassa, Ässä oli taas innokas ja toimi hyvin. Saimme treenikaverilta liivit lainaan (omat on hukassa, ehkä olen heittänyt roskiin, kun ovat olleet niin hajalla?), ja heti sekä minä että koira toimimme kuulemma paremmin. Otin varmemmin meidän alkurutiinit, jonka johdosta Ässäkin oli heti skarppina ja tarjosi jo odottamattomasti haukkua ekalla maalimiehellä. Kiva homma, vaikka sitä ei ollutkaan tarkoitus ottaa :D Seuraavissa treeneissä keskitytään sitten sen treenaamiseen. Treenien jälkeen käytiin myös lenkkeilemässä Tytin ja Janan kanssa, ja kaksikko tuli ihan hyvin juttuun. Ässä yritti jopa leikkiä Janan kanssa, mutta tyttö ei vielä oikein lämminnyt yrityksille.


Sunnuntaina tehtiin Tampereen pikkukoirien kanssa kevätreissu Helvetinjärvelle, josta taas räpsin hulluna kuvia. Reissuun meni koko päivä, kilometrejä kertyi ainakin 18 ja aikaa kului seitsemän tuntia. Mukava reissu oli ja Ässä veti haipakkaa loppuun asti, vaikka väsynyt olikin. Hirveästi se ei muiden koirien kanssa puuhaillut mitään, vaan meni omia menojaan. Olenkin iloinen, miten hienosti se nykyään osaa mennä, vaikka muita koiria on mukana. Mukana oli Ässän lisäksi kaksi chihu-tyttöä, kaksi perhoskoira-tyttöä ja sheltti-poika.

Mennään jo!

Ei kommentteja: