maanantai 7. toukokuuta 2012

Seurallinen viikonloppu

Joskus valittelin täällä, kun meillä ei ole niin paljon koirakavereita. Tänä viikonloppuna onkin sitten sosialisoitu senkin edestä! Perjantaina treffattiin tokotreeneistä ja Tapeista tutun Ada-cockerin kanssa, lauantaina haun jälkeen treeniryhmän kesken ja tänään oli Tappien ryhmälenkki. Lenkit on sujunut oikein mainiosti ja Ässä on kerta toisensa jälkeen yllättänyt hyvällä käytöksellään. On sekin tainnut nautti muiden koirien seurasta. :)

Ada on hauskanoloinen cockeri, ja sillä on kyllä samoja eleitä ja ilmeitä kuin Ässällä. Ovathan ne aika samannäköisetkin! Adan kanssa Ässä painoi menemään kunnolla haukun säestäessä juoksua, jonka jälkeen ne risteilivät peräkanaa nenä maassa metsässä. Ihanat lurppakorvat!
Tänään oli sitten Tappien yhteislenkki, jonne tuli Ässän lisäksi viisi muuta koiraa. Hilla ja Naava chihu-tytöt, Senna ja Sumi lagotto-tytöt, sekä keeshond?in näköinen uros, jonka nimeä en tähän hätään muista. Heti alussa Ässä yllätti mut olemalla haukkumatta, kun mentiin muiden koirien luo. Koko kahden tunnin reissu meni mukavasti, Ässä osasi hienosti olla muiden kanssa. Tätä ainoaa urosta kyllä alussa kyttäili ja kävi haukkumassa, ja sen jälkeen vetivät rallia Ässän haukkuessa perässä. Tuosta haukkurallista en aina osaa sanoa, kuinka leikkimielessä sen tekee, ja kaikki koirat eivät siitä pidäkkään. Tätä koiraa ei kuitenkaan pahemmin näyttänyt haittaavan, joten annoin niiden painaa. Kuvia tuli taas runsaasti, ja päätin vihdoin avata oman tilin kuvat.fi palveluun. Picasaan ei kuitenkaan loputtomiin asti mahdu kuvia, ja siellä on hyvä olla tilaa blogiin laitettaville kuville. Niinpä tästä lähin kaikki uudet kuvat menevät kuvat.fi:hin.Ei kommentteja: