sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

14 viikkoinen

Likka on taas kasvanut ja karvat siinä mukana. Tassukarvoja trimmattiin eilen, mutta muuten en ole turkkiin koskenut. Jännästi Femmalla tällä hetkellä näyttää jäävän tassujen päällikarva ja siitä vähän ylöspäin jalan etupuoli lyhytkarvaiseksi, Ässällä taas jalat kauttaaltaan kasvavat pitkää karvaa (tietysti kastroiminen on silläkin lisännyt karvan kasvua). Myöskään naaman karva ei näytä kasvavan (jes!). Saa nähdä minkälaiseksi karva lopulta kasvaa. Tällä hetkellä strategiset mitat ovat 5,5 kiloa ja noin 32 cm.

Harjoiteltiin tassukarvojen trimmausta pötköllään, hyvin meni!

Femman kanssa kaikenlaista harjoitellessa olen pistänyt yhden asian merkille. Se on jotenkin keskittyneempi, rauhallisempi ja sen myötä helpompi opettaa kuin Ässä. Ässä aika vilkkaana ja reagoivana koirana ehtii tehdä ja nähdä monta asiaa hetkessä eikä malttaisi olla paikoillaan. Odotin tassutrimmauksessa kyljellään olonkin muodostuvan pieneksi showksi, mutta hienosti penneli malttoi kuvan ottamisen aikanakin pötköttää namin toivossa. En enää täysin muista Ässän pentuaikoja, mutta kyllä ne meidän trimmisessiot taisi olla vähän sellaista hulabaloota. Nyt on tietysti itsekkin erilainen ja varmempi. 

Vielä pari nassukuvaa meidän Hemulista. Se on saanut myös lempinimen Saukko, koska sänkyyn tai sohvalle päästyään syöksyy ihmisten naamojen kimppuun kuin saukko vedessä. Kovaa, matalalta ja päin pläsiä.


Ei kommentteja: