lauantai 26. huhtikuuta 2014

Metsäleikkejä

Perjantaina saatiin Femman kanssa seuraa metsäreissulle, kun jo ennestään tuttu Tähti pihakoiranpentu ja myös uusi tuttavuus Tähden kämppis Helmi suomenpystykorva-karjalankarhukoira-mix tulivat leikittämään Femmaa. Taino Tähti leikitti ja Helmi hoiti omia aikuisten koirien bisneksiä, mutta tulipa Femman nyt nähtyä taas yksi erilainen kiltti aikuinen koira lisää.
 

Lenkkipoluille lähtiessämme vastaan tuli eräs koiraa ulkoiluttanut mies, joka kertoi polun vieressä majailevan ison paksun kyyn(!!) Niinpä vaihdoimme aurinkoiset polut sammaleisen metsän varjoihin, sillä käärmekohtaaminen ei ole kuuluneet sosiaalistamissuunnitelmiin. Ei siinä taitaisi paljon tehtävissä ollakkaan, kun kyy pääsisi tuikkaamaan pikkupentuja..

Oli taas kiva kuvailla eloisaa Tähteä ja vähän rauhallisempaa Helmiä, molemmat ovat niin nättejä koiria. Femman kuvauksessa on itsellä vielä paljon opeteltavaa, ei ole helppoa kuvata eloisaa mustapäistä lurppakorvaa, joka juoksee metsän varjoissa. Muutenkaan ei kamera ihan helpolla pysynyt riekkuvien kakaroiden perässä. Vielä on paljon opeteltavaa tuon uuden putken kanssa kuvailuun.. Lisää kuvia taas albumissa.Tyypeillä oli aika hauskat keppileikit metsässä. Homma taisi alkaa Helmin kepistä, mitä Tähti ensin riehaantui tavoittelemaan. Helmi luovutti kepin Tähdelle, jonka jälkeen Femma tuli kärttämään aarretta. Lopulta pienen vetelyn jälkeen keppi vaihtoi taas omistajaa tällä kertaa Femmalle. Mitä isot edellä..


Ei kommentteja: