torstai 24. huhtikuuta 2014

Pikku askartelija

Femmalla oli pari vähän tylsempää päivää ja iltavillis sen mukainen. Silloin se mokoma seinä sattu eteen niin hampaillahan siitä piti yrittää läpi. Hupsista. Ja omistaja ei taas mitään tajunnut, vaikka toljotti telkkaa metrin päästä. Vois luulla seinän syömisestä kuuluvan jotenkin kovempi ääni, mutta niin vaan viattomasti kuviteltiin pennun syövän puruluutaan..

 
Aiemmin ei ookkaan osumaa saaneet kuin yhdet crocsit ja reinot, housut ja lipasto pikkaisen (no siihen tipahtanut vitamiiniliuos oli aika namia), plus tietty saatavilla olleet lehdet ja talouspaperit. Taitaa olla ihan sukuvika, sillä tietääkseni Femman emän Lissun edellisessä pentueessa oli ainakin yksi kova remppa-mies ja ainakin yksi Femman siskoista on jo kunnostautunut asunnon muotoilussa. Innolla jäädään odottamaan remppa-Reiskan seuraavaa projektia, onhan se mukavaa kun koko perhe ollaan nyt rakennusalalla.

5 kommenttia:

Mai kirjoitti...

Voi mikä ilme ja asento Femmalla: "Kattokaa ny, eiksoo hiano seinä!"

Mun koiruudet on sattumalta olleet tossa asiassa helppoja. Arttu ei käyttänyt hampaita kovin paljon pentuna ihmisiinkään, saati huonekaluihin. Sitä enemmän sitten omat lelut on menneet silpuksi hetkessä.

Iloinen asenne sinulla, remonttiperhe ja pieni sisustava pentu =D

Elisa L kirjoitti...

Meillä on kanssa tollasta - kun tää sohva/lipasto nyt vaan sattu mun hampaiden eteen! Ei se oo mitään vielä kunnolla järsinyt, mutta kiinni pitää napata. Isomman jalan jäljissä kyllä karvalankamattoa on hieman revitty, mutta en yhtään ihmettele kun se on päättelemätön matto, josta kivasti kuteet lähtee. Päättymätön narulelu ilmeisesti!

Anne kirjoitti...

Mai: Meilläkään Ässä ei mitään tuollaista pentuna tehnyt, oli siinä suhteessa varsin helppo. Parit äitini sandaalit tuhosi, kännykän takakuoren söi ja yhden puisen pikkutaulun, mutta siihen ne melkein jäikin. Femmalla ehkä on enemmän sanottavana tästä meidän sisustuksesta :D

Elisa L: Ai teillä on samaa :D "Tää nyt oli tässä". Tuo matto kuulostaa ihanteelliselta, kelpais varmeen meidän pikkuneidillekkin ;) Saa nähdä jääkö tälläinen remonteeraus yhteen kertaan vai tuleeko useampiakin kokeiluja.

Anonyymi kirjoitti...

Kyselisin, että millähän kameralla ja objektiiveilla kuvaat, kun tulee niin kertakaikkisen ihania kuvia? :)

Anne kirjoitti...

Kiitos! :) Itsestä tuntuu kuvia katsoessa, että paljon olisi vielä opittavaa, varsinkin nyt uuden putken kanssa. Mutta tekemällä oppii jne. Tulee aina niin hyvä mieli, kun muutkin saavat jotain iloa kuvistani.

Kuvaan järkkärillä canon 400d ja objektiivina toimii useimmiten Canonin 85 mm 1.8 sekä joskus myös mukana tullut kittiputki, kuten tämän postauksen kuvassa (eli lähinnä kun haluaa laajempaa kuvakulmaa). On mulla vielä sigma 70-300 mm 4-5,6 jota en nykyisin uuden putken tultua enää juurikaan käytä. Kai se pitäisi myydä pois..