perjantai 21. marraskuuta 2008

Koirapuistoilua

Tänään taas käytiin koirapuistossa! Kivaa oli, harmittaa kun useammin ei pääse :( Mutta sen verran kaukana on, ettei kävellen viitsi Ässän kanssa lähteä, ja kun sitä autokorttiakaan ei vielä ole.. No, asiahan (toivottavasti) muuttuu 2 vk päästä, joten sitten pääsenkin sinne useammin. Tekee selkeästi hyvää Ässälle käydä siellä, oppii olemaan paremmin isompien koirien kanssa!

Tänään kun mentiin, niin siellä oli kolme isoa koiraa. Yksi oli Nella, joka näytti mustalta belgianpaimenkoiralta, toinen oli Donna joka oli ilmeisesti bokseri, ja sitten oli muistaakseni Pontus(?), joka oli valkoinen bullterrieri. Nella ei piitannut Ässästä pätkääkään, mutta Donna otti Ässän ikäänkuin "suojelukseen". Kun Nella tuli riehumaan, asettui Donna poikkiteloin eteen, ettei Ässä joutuisi jalkoihin :) Donna kutsui Ässää mukaan leikkeihin, ja alun aristelun jälkeen Ässä innostuikin leikkimään Donnan kanssa. Nopeasti Donna oppi varomaan pienempää. Pontevana Ässä haukahtelikin Donnalle välillä :D Hölmö poika. Pontus sitten vain köpötteli jatkuvaa rundia ympäri tarhan. Hauskan oloinen rauhallinen ja itsevarma koiraherra :)

Kyllä Ässä oli selkeästi vähemmän pentumaisempi tuolla, ei heti kitissyt jos joku juoksi liian läheltä. Taisi kyllä pari kertaa vinkaista, kun Donna juoksi päin. Oli myöskin paljon rohkeampi. Mitä kauemmin oltiin, sitä paremmin Ässä sulautui porukkaan, ja se oli hienoa huomata. Miehen elkein siellä toisen pepussa oltiin, mutta jos kuului ärähdystä niin pinkaistiin mamman jalkoihin ;)

Mitä ihmettä, Mikko oli käynyt Ässän kanssa puolentunnin lenkin! Olivat kuulemma metsässä käyneet. Todella kivaa, että Mikkokin vähän tykkää puuhailla Ässän kanssa. Ennen ovat vain riehuneet korkeintaan pihassa, tämä oli tosi positiivista. Mikosta myös näkee, että todella välittää Ässästä, kun huolestuu välillä onko sillä asiat hyvin esim. onko liian kylmä ulkona yms. Ja sitten tulee multa kyselemään kaikkea. Taitaa Mikko todella tykätä Ässästä ;)

Ei kommentteja: