maanantai 10. marraskuuta 2008

Metsälenkki kera rusakon.

Hehhee, luvassa on (taas) kuvasia meidän ulkoilureissusta. Käytiin tavallista pidempi lenkki tänään (1.5 h :O). Ja nyt Ässä on ihan väsy, voi että. Se saakin viettää loppupäivän ihan kotosalla. Ei mun pitänyt tehdä kuin se tunnin lenkki, mutta jotenkin se vain venähti. Kilometrimäärästä mulla ei ole hajuakaan, oon huono arvioimaan sellasia. Metsässä mentiin koira vapaana, että saipa itse ainakin säädellä sitä liikkumistaan. Jossain vaiheessa Ässä sekoili, ja juoksi pois näkyvistä. Tein niinkuin teen lähes aina, eli lähdin päinvastaiseen suuntaan kävelemään. Sieltä se Ässä juoksi taas luokse, ja sitten menosuuntaan pois näkyvistä. Lähdin taas eri suuntaan, ja Ässä lähti taas siihen suuntaa, ja juoksi pois näkyvistä. Tätä jatkui hetki, kunnes poika malttoi odotella muakin. Energiaa riittää.

Nyt lenkillä palkitsin poikaa, kun nosti nenän maasta (samalla tietysti piti kävellä nätisti vierellä, mutta se ei ole ongelma enää nykyään). Pyysin välillä myös kontaktia, jolloin Ässä sai aina huikeat kehut. Huomasin, että metsässä Ässä otti kontaktia paljon paremmin, eikä kulkenut niin paljon nenä maassa. Siellä ei varmaankaan ole muiden koirien hajuja niin paljon, joten oli helpompi huomata mutkin.

Lenkillä tuli vastaan myös rusakko! Lähti ihan vierestä, mutta Ässä vain toljotti. Ei lähtenyt edes perään (rusakot tosin Ässän kokoisia ;D). Vähän meni nuuskimaan jälkiä, mutta se siitä. Itse sain kauhean sydärin, mutta Ässä vain katteli. Varmaan haistoi sen jo etukäteen. No, eipä ainakaan tarvi pelätä, että Ässä joskus karkaisi muiden otusten perään..

Yksi outokin juttu löydettiin. Metikössä ( ei siis lähelläkään polkua) oli ansa. Semmoinen häkki, minkä ovi menee kiinni, kun joku menee sisälle. Sen kokoinen, että Ässä olisi sinne mahtunut. Siellä lojui kaloja. Ihmettelin vain, että mitä ne sillä mahtoivat pyytää. Kettuja? Enpä ole tuolla metikössä koskaan nähnyt. Ja susia ei ainakaan täällä pitäisi olla. Tiedä sitten.

Mennään jo!

Joku oli pykänny sillanki sinne :)

Tällästä se polku pääasiassa oli. Kumpparit jalkaan!

Joku 1km siitä missä me asutaan :) Salo on maalaiskylä.

Ja näin poikki oltiin lenkin jälkeen. Piti toki asettautua mun sängylle nukkumaan lelun kanssa :)

1 kommentti:

Silja Erg kirjoitti...

Cute pictures :)