sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Laiska päivä

Hmph mikä hemputti tota koiraa vaivaa. Se kuseskeli eilen sisälle kolme kertaa! Ja tänään on kerran jo pissinyt sisälle. Ei ole pyytänyt ulos tai mitään, lirittänyt vaan pitkin lattioita. Ja viime kerta kun kusaisi sisälle oli 2 vk sitten, eli sisäsiistihän tuo on alkanut olla. Aika outoa. Mikähän lie syynä.

Eipä menty koirakouluun tänään :( eikä varmaan seuraavallakaan viikolla. Joulutaukohan alkoi jo halikossa, mutta perniössä koulutus pyörii vielä pari kertaa. Iskä ei kuitenkaan ollu halukas kuskaamaan, ja siellä ei ole kuin kaksi ohjaajaa, joten odotellaanpa siis halikon tauon päättymistä.

Tessu tuli tänään meille :) Olen vähän laiskalla tuulella (nukuin huonosti), joten värväsin Tessun meille joksikin aikaa. Tuossa se nyt pyörii Ässän kanssa ympäriinsä. Hölmöjä :) Nukuin huonosti, koska ensin Ässä herätti kuudelta pissalle. Ässä ei olisi suostunut tulemaan sisälle, joten kävin hakemassa sen. Sen jälkeen se sitten istui oven edessä ja inisi. Heitin sen olkkariin, mutta enpä saanut enää unta. Muutenkin nukahtaminen on nykyisin vaikeaa, on tainnut tulla istuttua liikaa koneella..

Ei kommentteja: