torstai 7. helmikuuta 2013

Kulmakunnan Kingi

Pienen tehokoulutuksen jälkeen Ässä on taas muistanut kummasti käytöstapansa lenkillä, eli ettei toisille koirille tarvitse kovaäänisesti huomautella asioista. Hierojakaan ei maanantaisella käynnillää löytänyt mitään syviä juntturoita tai muutakaan ihmeellistä, vaikka olivathan nämä perinteiset lihakset taas vähän jumissa. Onhan Ässä lenkeillä riekkunutkin ja kävelee muutenkin komeasti häntä tötteröllä, joten lienevätkö muille huutelut johtuneet jostain korvienvälisestä älynväläyksestä. Asioiden mieleenpalauttaminen jatkuu ja Ässä saa lenkeillä pitää sitruunapantaa varmuuden vuoksi, vaikka eipä sitä ole vieläkään tarvittu. Onpahan omistajalla kevyempi mieli.

Ässä olikin tänään aamulenkillä jopa huvittavan säpsäkkä. Häntä oli niin tötteröllä ja askellus korkea, ettei jalkaremmitön Bot-loimikaan pysynyt pyllyn päällä. Kaikkea seurattiin hyvin tarkkana, ensimmäiset vastaantulijat, lapset hiihtämässä, koirat.. Olin sen säpäkkyyttä seurattuani varma, että koiran nähdessään se huudahtaisi, mutta ei. Jokaisesta koirasta kyllä pysähdyttiin melkein seisojamaiseen tähystykseen, mutta kehusta pinkaistiin kieli lipoen tapittamaan aamupalaa. Ei siinä ehtinyt koirille huudella, kun piti suorittaa Tärkeää Tehtävää. Hauska lenkki siis. 



Pitkästä aikaa Ässälle sattui myös pissivahinko. Ihan tavallisen tiistaipäivän tavallisena iltana Ville huudahti sen lirauttaneen matolle. Ei muuta kuin koira vessaan ja mattoa pesemään. Tämän jälkeen vetäisin ulkovaatteet niskaan ja otin Ässän vessasta. Kaivellessani hihnaa se lysähti eteisenmatolle, mutta ei kutsuttaessa noussutkaan - taas tuli pissat. Siinä en alkanut enää mattoa pesemään, nakkasin sen vain kylppäriin ja painuin ulos. Siellä Ässä pissasikin kauan ja hartaasti, hirveä hätä oli vissiin ollut. Kumma juttu, kun ulkoiltu oltiin aivan normaalisti eikä Ässä ollut juonut normaalia enempää tai syönyt mitään erikoista. Toivottavasti tämä ei enteile vitrsakiteitä, mutta tämän jälkeen ei ole taas normaalirytmillä ollut mitään ongelmaa. Kummallista.


Mutta nytpä lähdemme viikonlopun viettoon Saloon. Pääsee Ässä treffaamaan Vikkeä ja nauttimaan extra-hellittelystä. Kyllä kelpaa!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

http://pupujenkauhu.blogspot.fi/2013/02/11-11-haaste-x2.html Haaste! :)