keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Viiksivallu lenkkeilee


Aurinkokin on vihdoin alkanut taas pilkistelemään tämän harmauden keskelle. Me ei Ässän kanssa olla vielä päästy tekemään kunnon aurinkoista lenkkiä kameran kera, koska tehdään lenkit ainakin näin arkisin usein liian aikaisin tai myöhään. Eräänä aamuna suunnattiin kuitenkin Kirskaanniemeen kameran kanssa harmaudesta huolimatta, joten saatiinpa tännekkin taas lenkkikuvia. Loput ovat taas kuvat.fi:n albumissa.



Ässä on vallan käyttänyt lenkeillä suihkepantaa, vaikka edelleenkään sitä ei ole tarvinnut käyttää. Paristojen loppuessa olin muutaman päivän pantaa käyttämättä, mutta uskaltauduin silti pitämään Ässää vapaana jäällä. Ja kas kummaa, mitään ei sattunut! Ehkäpä siis uskallan jossain vaiheessa heittää pannan taas komeroon, mutta tällä hetkellä olo on lenkeillä rennompi pannan ollessa mukana. Ässä on  muutenkin nyt ollut todella rento muiden koirien suhteen ja sen joskus alkaessa haukkumaan toiminnan saa keskeytettyä suht kivuttomasti. Edes muutamat luokse tulleet irtokoiratkaan eivät ole aiheuttaneet huomattavaa takapakkia, mikä on aivan loistavaa. Yhtäkään vihaista ei ole luojan kiitos vastaan tullut, vaan kaikki ovat lähinnä tulossa leikkimään tai tutustumaan. Täällä monet ilmeisesti päästävätkin koiransa leikkimään vastaantulijoiden kanssa, jolloin ne ovat oikopäätä tulossa meidänkin luoksemme omistajan huuteluista huolimatta.

  


Huomenna onkin luvassa taas pidennetyn viikonlopun vieton alku, kun lähdemme Ässän kanssa kahdentoista junalla Saloon. Ehkäpä silloin pääsemme vihdoin auringon kanssa samaan aikaan lenkille, jolloin luvassa olisi vähän aurinkoisempiakin kuvia ;) Ässä ei olekkaan pitkään aikaan matkustanut junalla, joten hyvä taas pitkästä aikaa kokeilla sitäkin reissumuotoa. Takaisin tullaan sitten kaverin autokyydillä, joten olen onnistuneesti saanut vältettyä autolla ajon koko reissulta!

ps. seuraavissa kuvissa saadaankin sitten ihailla Ässää siistimmällä kuontalolla, sillä trimmasin sen vastikään. Kyytiä saivat partahaivenet, korvakarvat, tassunpohjakarvat sekä muutavat kropasta sojottaneet haituvat. Nyt kehtaa taas esiintyä!

Ei kommentteja: